کردستان ظرفیت تبدیلشدن به قطب گردشگری غذا در کشور را دارد
اقتصاد ایران: ایسنا/کردستان معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان گفت: شناسنامهدار کردن غذاهای محلی و تقویت رویدادهای فرهنگی با محوریت مشارکت مردمی، میتواند ظرفیتهای پنهان گردشگری استان را فعال کرده و کردستان را به یکی از قطبهای مهم گردشگری کشور تبدیل کند.
ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان
علیاکبر ورمقانی امروز ۲۶آذرماه با حضور در جشنواره سفره کوردی شەوچلە (شب یلدا) که در هتل شادی سنندج برگزار شد، اظهار کرد: امسال ۱۲ رویداد فرهنگی و اجتماعی به مناسبت شب یلدا در استان پیشبینی شده است که تلاش شده این برنامهها با رویکردی مردمی و با مشارکت فعال شهروندان برگزار شود.
وی با اشاره به برگزاری جشنواره غذاهای محلی افزود: این جشنواره جلوهای از تنوع، غنا و هویت فرهنگی غذاهای محلی کردستان است و ظرفیت بالایی برای معرفی فرهنگ و سبک زندگی مردم این استان در سطح ملی دارد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان خاطرنشان کرد: استان کردستان علاوه بر جاذبههای طبیعی کمنظیر، در حوزه میراث ناملموس نیز از ظرفیتهای ارزشمندی برخوردار است که فرهنگ غذایی و خوراکهای محلی یکی از مهمترین مؤلفههای آن به شمار میرود و باید بهصورت هدفمند معرفی و تقویت شود.
ورمقانی شناسنامهدار کردن غذاهای محلی را اقدامی مؤثر در توسعه گردشگری غذا دانست و گفت: این رویکرد میتواند زمینهساز معرفی ظرفیتهای کمتر دیدهشده گردشگری استان باشد و تحقق آن نیازمند همراهی مردم در کنار دستگاههای فرهنگی، اجرایی و اجتماعی است.
وی با اشاره به برگزاری نمایشگاه صنایعدستی در حاشیه این جشنواره افزود: حضور هنرمندان صنایعدستی و عرضه تولیدات بومی، نشاندهنده توانمندی بالای هنرمندان کردستانی است و این رویدادها فرصت مناسبی برای معرفی توان فرهنگی و هنری استان فراهم میکند.
معاون استاندار کردستان در پایان تأکید کرد: کردستان با برخورداری از مناظر طبیعی متنوع، کوهها، جنگلها، دریاچهها و همچنین غذاها و خوراکهای سنتی و نوآورانه، ظرفیت تبدیلشدن به یکی از قطبهای مهم گردشگری کشور را دارد و این هدف با همت مردم و حمایت دستگاههای فرهنگی و اجتماعی محقق خواهد شد.
انتهای پیام