تنظیمات
تصویر
مشخصات خبر
اندازه فونت :
چاپ خبر
شاخه : سلامت
لینک : econews.ir/5x4191538
شناسه : 4191538
تاریخ :
چای سبز؛ عامل پیشگیری از سرطان و محافظ کبد و قلب اقتصاد ایران: یک فوق تخصص کبد، از چای سبز به عنوان محافظ طبیعی کبد و قلب نام برد.

به گزارش خبرگزاری اقتصاد ایران ، سیدموید علویان، استاد پیشکسوت دانشگاه گفت: چای سبز، یکی از پرمصرف‌ترین نوشیدنی‌های دنیا، از برگ‌های گیاه کاملیا سیننسیس تهیه می‌شود و به دلیل عدم اکسیداسیون، سرشار از آنتی‌اکسیدان‌های فعال باقی می‌ماند.

وی افزود: مطالعات نشان داده‌اند که مصرف روزانه چای سبز، به ویژه برای افراد چاق یا کم‌تحرک، می‌تواند از تجمع چربی در اطراف کبد پیشگیری کند. البته اثرگذاری آن زمانی کامل‌تر است که با رژیم غذایی غنی از سبزیجات و میوه‌ها همراه باشد.

علویان در ادامه به خواص کلیدی چای سبز، اشاره کرد و گفت: افزایش متابولیسم و کمک به کاهش وزن، یکی از خواص چای سبز است که با ترکیب کافئین و کاتچین‌ها باعث تسریع چربی‌سوزی می‌شود.

وی افزود: با توجه به پلی‌فنول‌های موجود در چای سبز با خنثی‌سازی رادیکال‌های آزاد از سلول‌ها محافظت می‌کنند و باعث پیشگیری از سرطان می‌شود.

استاد پیشکسوت دانشگاه ادامه داد: مصرف چای سبز باعث کاهش LDL و جلوگیری از تجمع چربی در رگ‌ها می‌شود که مهم‌ترین عامل محافظتی قلب و عروق است.

علویان افزود: ترکیب کافئین و ال-تیانین به افزایش تمرکز، آرامش ذهنی و کاهش استرس کمک می‌کند.

وی با عنوان این مطلب که نوشیدن روزانه ۲ تا ۳ فنجان چای سبز، به ویژه بین وعده‌های غذایی، می‌تواند اثرات مثبتی بر سلامت عمومی بدن داشته باشد، گفت: اما زیاده‌روی در مصرف آن ممکن است باعث بی‌خوابی یا مشکلات گوارشی شود.