تنظیمات
تصویر
مشخصات خبر
اندازه فونت :
چاپ خبر
شاخه : استان‌ها
لینک : econews.ir/5x4176134
شناسه : 4176134
تاریخ :
مرادخانی: نظارت بر تولید و عرضه مواد غذایی نباید مقطعی باشد اقتصاد ایران: زنجان- معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار زنجان بابیان اینکه سلامت جامعه در گرو نظارت دقیق بر تمام مراحل تولید و عرضه مواد غذایی است،گفت: نظارت بر تولید و عرضه مواد غذایی نباید مقطعی باشد.

ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان

به گزارش خبرگزاری مهر، نرگس مرادخانی در جریان بازدید از کشتارگاه طیور زنجان با تأکید بر اهمیت نظارت کامل بر تمامی مراحل کشتار، گفت: نظارت همه‌جانبه بهداشتی و شرعی در کشتارگاه‌های طیور، نقشی کلیدی در حفظ سلامت جامعه دارد.

وی با بیان اینکه سلامت جامعه در گرو نظارت دقیق بر تمام مراحل تولید و عرضه مواد غذایی است، افزود: این نظارت نباید مقطعی باشد بلکه باید به‌صورت مستمر و علمی انجام شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار زنجان گفت: رعایت دقیق دستورالعمل‌ها از لحظه ورود پرندگان تا عرضه نهایی محصولات، تضمین‌کننده سلامت مصرف‌کنندگان است و باید به عنوان یک اصل اساسی در فرآیند تولید مد نظر قرار گیرد.

مرداخانی اظهار کرد: فرآیندهای تولید مواد پروتئینی مستقیماً با سلامت عمومی مردم در ارتباط است؛ از این رو، مسئولیت مجموعه‌های تولیدی فراتر از مسائل اقتصادی است و ابعاد سلامت جامعه را نیز در بر می‌گیرد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار زنجان با اشاره به ضرورت ارتقای مستمر فرآیندهای نظارتی و افزایش سطح آموزش‌های تخصصی کارکنان صنعتی و بهداشتی در استان، گفت: با بهره‌گیری از فناوری‌های نوین و دانش روز می‌توان علاوه بر ارتقای سطح آموزش کارکنان، شاخص‌های سلامت و ایمنی تولید را به شکل قابل توجهی بهبود بخشید.

مرادخانی همکاری نزدیک بین اداره کل دامپزشکی، جهاد کشاورزی و بخش‌های صنعتی استان تأکید کرد و گفت: با هم‌افزایی امکانات، فرآیندهای کنترل کیفی و بهداشت محصولات دامی در استان زنجان هر چه بیشتر تقویت می‌شود.

وی مرادخانی ضمن قدردانی از تلاش فعالان حوزه دام و طیور استان، خاطرنشان کرد: این اقدام در راستای حمایت از سرمایه‌گذاری در بخش تولیدات دامی و ارتقای استانداردهای سلامت مواد غذایی انجام شده است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار زنجان گفت: پایداری تولید در گروه سلامت و اعتماد مردم به محصولات داخلی است و هرچه نظارت‌ها دقیق‌تر و فرآیندها استانداردتر باشد، امنیت غذایی جامعه بیشتر تضمین می‌شود.