تنظیمات
تصویر
مشخصات خبر
اندازه فونت :
چاپ خبر
شاخه : اقتصاد سلامت
لینک : econews.ir/5x4160844
شناسه : 4160844
تاریخ :
سالاد همراه غذا؛ مفید یا مضر برای هضم؟ اقتصاد ایران: آیا خوردن سالاد همراه غذا می‌تواند باعث سوءهاضمه شود؟ کارشناسان وزارت بهداشت توضیح می‌دهند که برای بیشتر افراد سالم، مصرف سبزیجات و سالاد همراه با وعده‌های غذایی نه تنها مشکلی ایجاد نمی‌کند، بلکه به سلامت دستگاه گوارش کمک می‌کند.

ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان

به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایسنا،بسیاری از افراد باور دارند که مصرف سالاد و سبزیجات همراه با وعده‌های غذایی می‌تواند منجر به مشکلات گوارشی مانند سوءهاضمه یا ناراحتی معده شود. اما این نگرانی در شرایط عمومی برای بیشتر افراد سالم، غیرموجه است.

طبق اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، مصرف سبزیجات و سالاد برای افراد سالم نه تنها مشکلی ایجاد نمی‌کند، بلکه به دلیل فیبر، ویتامین‌ها و آنتی‌اکسیدان‌هایی که دارند، به هضم بهتر غذا و سلامت دستگاه گوارش کمک می‌کند. این مواد مغذی می‌توانند روند گوارش را تسریع کرده و به حفظ تعادل روده‌ها کمک کنند.

این توضیحات در حالی است که افرادی که به بیماری‌های گوارشی مانند گاستریت (ورم معده)، زخم معده، رفلاکس معده به مری و اختلالات مشابه مبتلا هستند، ممکن است با مصرف سبزیجات خام با مشکلاتی مواجه شوند. در این افراد، فیبر بالای سبزیجات می‌تواند باعث کند شدن حرکات دستگاه گوارش و تشدید علائمی مانند نفخ، درد شکمی و سنگینی معده شود.

بنابراین، وزارت بهداشت به افراد دارای مشکلات گوارشی توصیه می‌کند که در مورد نوع، مقدار و زمان مصرف سبزیجات و سالاد با پزشک یا متخصص تغذیه مشورت کنند.

در مجموع، برای بیشتر افراد سالم، مصرف سبزیجات و سالاد همراه با غذا نه تنها مضر نیست، بلکه به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی سالم، به بهبود عملکرد دستگاه گوارش کمک خواهد کرد.