تنظیمات
تصویر
مشخصات خبر
اندازه فونت :
چاپ خبر
شاخه : اقتصاد سلامت
لینک : econews.ir/5x4115596
شناسه : 4115596
تاریخ :
آیا مصرف سوسیس و کالباس واقعا ناسالمه؟ بررسی علمی بدون قضاوت اقتصاد ایران: سوسیس و کالباس از پرطرفدارترین فرآورده‌های گوشتی هستند که ترکیباتی مانند گوشت، چربی، نمک، ادویه و مواد نگهدارنده در آن‌ها به‌کار می‌رود.

ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان

در این مطلب با نگاهی علمی، تأثیر این ترکیبات را بر سلامت بدن بررسی می‌کنیم؛ از افزایش خطر سرطان، بیماری‌های قلبی و دیابت نوع دو گرفته تا بیماری‌های کلیوی. همچنین در ادامه، راهکارهایی برای تولید نسخه‌های سالم‌تر این محصولات مانند استفاده از گوشت کم‌چرب، کاهش سدیم و حذف نگهدارنده‌های مضر ارائه شده است.

مواد تشکیل‌دهنده سوسیس و کالباس چیست؟

آیا مصرف سوسیس و کالباس واقعا ناسالمه؟ بررسی علمی بدون قضاوت

برای قضاوت درباره سلامت یا مضربودن سوسیس و کالباس ابتدا باید نگاهی به مواد تشکیل‌دهنده این محصولات داشت. سوسیس و کالباس بسته به نوع برند، نوع محصول و نوع استانداردهای تولیدی هر کارخانه ترکیباتی متفاوت دارند. اما فهرست زیر را می‌توان اصلی‌ترین ترکیب سوسیس و کالباس دانست.

دلایل مضربودن سوسیس و کالباس؛ شایعه یا واقعیت

آیا مصرف سوسیس و کالباس واقعا ناسالمه؟ بررسی علمی بدون قضاوت

سوسیس و کالباس که غالبا خوشمزه‌ترین ترکیب یک ساندویچ لذیذ را تشکیل می‌دهند، در طبقه گوشت‌های فرآوری‌شده قرار می‌گیرند. از آن‌جایی که گوشت‌های فرآوری‌شده به‌دلیل داشتن مقادیر زیادی چربی، نمک و مواد نگهدارنده، خطر ابتلا به سرطان را افزایش می‌دهند، از سوسیس و کالباس به‌عنوان یک گروه غذایی ناسالم یاد می‌کنند.

البته باید به این نکته توجه داشت که نوع ترکیبات و میزان مصرف این محصولات پارامتری موثر در سنجش سلامت سوسیس و کالباس هستند. در ادامه نگاهی به مضرات مصرف این گروه از مواد غذایی داریم.

آیا سوسیس و کالباس سالم هم وجود دارد؟

آیا مصرف سوسیس و کالباس واقعا ناسالمه؟ بررسی علمی بدون قضاوت

فست فود را که نمی‌شود از زندگی حذف کرد. بااین‌حال، می‌توان با انتخاب جایگزین‌های سالم، خطر مصرف این گروه از محصولات را تا حد زیادی کاهش داد. صاحبان برندهای مختلف می‌توانند با تغییر فرمولاسیون سوسیس و کالباس، نسخه‌ سالم‌تر این محصولات را به جامعه تحویل دهند. در این نسخه سالم، وجود پارامترهای زیر اهمیتی قابل‌توجه دارد.

مقایسه سوسیس و کالباس با سایر منابع پروتئینی

وقتی پای انتخاب در میان باشد، طبیعتا گوشت تازه و سایر محصولات پروتئینی مانند حبوبات و ماهی می‌توانند انتخاب‌های بهتری باشند. شاید بتوان برجسته‌ترین مزیت سوسیس و کالباس، در مقایسه با دیگر محصولات پروتئینی را ماندگاری بالا و پروسه سریع آماده‌سازی آن‌ها دانست. اما در مقابل، وجود مقادیر زیاد سدیم، چربی اشباع و مواد نگهدارنده، آن‌ها را به گزینه‌ای ناسالم تبدیل می‌کند. ناگفته نماند که میزان پروتئین موجود در سایر محصولات پروتئینی مثل مرغ، ماهی و گوشت تازه بسیار بالاست.

خرید سوسیس و کالباس سالم از اسنپ‌فود

سوسیس و کالباس نوعی گوشت فرآوری‌شده هستند که به‌دلیل داشتن چربی و سدیم بالا و افزودنی‌های مضر، ریسک ابتلا به بیماری‌های خاص را در افراد افزایش می‌دهند. کمی تغییر در فرمولاسیون این گروه از محصولات می‌تواند آن‌ها را به گزینه‌ای سالم‌تر تبدیل کند.

اسنپ‌فود با درنظرداشتن این موضوع، محصولاتی سالم را به مشتریان خود عرضه می‌کند. اگر قادر به حذف سوسیس و کالباس از وعده‌های غذایی خود نیستید، می‌توانید با سفارش و خرید آنلاین از اسنپ‌فود، پای محصولاتی سالم‌تر را به سفره خود باز کنید.