تنظیمات
تصویر
مشخصات خبر
اندازه فونت :
چاپ خبر
شاخه : اقتصاد سلامت
لینک : econews.ir/5x4081140
شناسه : 4081140
تاریخ :
غذاهای فوق فرآوری خطر سرطان ریه را دوچندان می‌کنند اقتصاد ایران:  براساس نتایج این مطالعه، افرادی که بیشترین میزان غذاهای فوق فرآوری‌شده را مصرف می‌کنند، حتی پس از درنظر گرفتن سایر عوامل مانند سیگار کشیدن، 41درصد بیشتر از افرادی که کمترین میزان این خوراکی‌ها را می‌خورند، در معرض ابتلا به سرطان ریه قرار دارند.

ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان

به گزارش سلامت نیوز به نقل از همشهری، شاید تا پیش از این، بیماری‌های قلبی، دیابت و چاقی، از دلایل اصلی مخالفت و اجتناب از خوردن غذاهای فوق فرآوری‌شده بودند، اما یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که افزایش خطر ابتلا به سرطان ریه ممکن است دلیل دیگری بر این مخالفت باشد. 


غذاهای فوق‌ فرآوری‌شده حاوی موادی هستند که به‌ندرت در آشپزخانه‌ها استفاده می‌شوند.

این مواد که در خوراکی‌هایی مانند نوشابه، چیپس، سوپ‌های بسته‌بندی‌شده، ناگت مرغ و بستنی یافت می‌شوند، می‌توانند شامل مواد نگهدارنده در برابر کپک یا باکتری، رنگ مصنوعی، ‌ شکر، نمک و چربی‌های اضافه شده یا تغییر یافته برای جذاب‌تر کردن غذا باشند.


 براساس نتایج این مطالعه، افرادی که بیشترین میزان غذاهای فوق فرآوری‌شده را مصرف می‌کنند، حتی پس از درنظر گرفتن سایر عوامل مانند سیگار کشیدن، 41درصد بیشتر از افرادی که کمترین میزان این خوراکی‌ها را می‌خورند، در معرض ابتلا به سرطان ریه قرار دارند.