ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان
حسینعلی جاننثاری در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به برگزاری چهلوهشتمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم در مرحله استانی اظهار کرد: مسابقات قرآنی فعلی مخصوص قرآنآموزان تخصصی است و بیشتر با استقبال آنها روبرو میشود اما اگر بخواهیم رویدادهای قرآنی را در سطح جامعه رواج دهیم، باید مسابقاتی که عموم مردم با هر سطح از فعالیت قرآنی قادر به شرکت در آن هستند را برگزار کنیم.
وی افزود: بسیاری از افراد به شرکت در مسابقات قرآن علاقه دارند اما کیفیت محفوظات و یا صوت و لحن آنها به اندازهای که قادر به رقابت در این مسابقات باشند، نیست؛ اگر تنها به چنین مسابقات تخصصی بسنده شود، افراد زیادی در جامعه ناامید شده و نسبت به حضور در مسابقات دلسرد میشوند.
مدیرعامل اتحادیه مؤسسات و تشکلهای قرآن و عترت استان اصفهان تأکید کرد: اداره اوقاف و سازمانهای متولی دیگر باید همزمان با برگزاری مسابقات تخصصی، رویدادهای رقابتی دیگری با هدف انس و آشنایی عموم جامعه و توده مردم با قرآن برگزار نمایند.
وی با تأکید بر جذب مشارکتهای مردمی در برگزاری رویدادهای قرآنی عنوان کرد: برگزاری محافل، جلسات و مسابقات قرآنی توسط خود مردم در منازل و یا با مشارکت مردم در مساجد و بقاع متبرکه، میتواند به رونق قرآن در سطح جامعه کمک کند؛ از این رو لازم است سازمانهای فرهنگی با سیاستگذاری و استفاده از ظرفیت بقاع متبرکه، مساجد و بسترهای دیگر به این امر روی بیاورند.
جاننثاری تصریح کرد: در این میان ادارهکل اوقاف به عنوان اصلیترین برگزارکننده مسابقات قرآنی، در سیاستگذاری با هدف برگزاری رویدادهای قرآنی عمومی با مشارکت مردم در اجرا و پرداخت هزینه، بیشترین نقش را خواهد داشت.
وی افزود: این محافل بهرهمندی تمام فعالان و علاقمندان قرآنی در محلات و همچنین استفاده از ظرفیتهای مردمی در اجرا و هزینههای برگزاری را به دنبال دارد؛ از طرفی مردم میتوانند نذورات خود را به امور قرآنی نظیر برگزاری محافل و مسابقات قرآن اختصاص دهند.