تنظیمات
تصویر
مشخصات خبر
اندازه فونت :
چاپ خبر
شاخه : فرهنگی
لینک : econews.ir/5x4073050
شناسه : 4073050
تاریخ :
هنر اول ایرانیان متولی ندارد اقتصاد ایران: دبیر بیست‌وسومین دوره جایزه قلم زرین با بیان اینکه در این دوره ۹هزار کتاب داوری شد، به چرایی کاهش کیفیت بعضی از بخش‌ها مانند نقد ادبی، اشاره کرد.

ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان

- اخبار فرهنگی -

مصطفی محدثی خراسانی، دبیر بیست‌وسومین دوره جایزه ادبی قلم زرین، در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، با اشاره به تعویق برگزاری اختتامیه این دوره جایزه گفت: قرار بود مراسم اختتامیه روز دوم مردادماه برگزار شود، اما به دلیل گرمای هوا و تعطیلی اعلام شده، زمان برگزاری این مراسم به نهم مردادماه به تعویق افتاد. قرار است این مراسم در شهر اصفهان با حضور جمعی از اهالی فرهنگ و ادب برگزار شود.

وی با بیان اینکه در این دوره جایزه تعداد 9 هزار اثر در پنج گروه اعلام شده مورد ارزیابی قرار گرفت، گفت: کیفیت آثار ارسال شده در گروه‌ها به یک صورت نبود، در برخی از گروه‌ها کیفیت آثار به حدی خوب بود که کار انتخاب اثر برگزیده را دشوار می‌کرد اما در برخی دیگر از رشته‌ها، به دلیل به حد نصاب نرسیدن آثار به لحاظ کیفی، ناگزیر به انتخاب اثر تقدیری شدیم.

دبیر بیست‌وسومین دوره جایزه قلم زرین در پاسخ به این پرسش که چرا در سال‌های گذشته بخش پژوهش‌های ادبی در جوایز مختلف همواره به عنوان پاشنه آشیل مطرح بوده است، گفت: متاسفانه ما در این زمینه با عقب‌افتادگی مواجه هستیم که دلایل مختلفی می‌توان برای چرایی آن برشمرد؛ از جمله آنکه ادبیات در کشور متولی خاصی ندارد.

وی ادامه داد: ما حتی در وزارت ارشاد هم شاهد این هستیم که برای ادبیات جایگاه خاصی تعریف نشده است؛ به این معنی که در ارشاد برای هنرهای مختلف مانند هنر، موسیقی و ... دفتر خاصی تعریف شده اما در سیاست‌های کلان، چنین جایگاهی برای ادبیات تعریف نشده است.

محدثی خراسانی اضافه کرد: در بخش خصوصی هم به دلیل نداشتن صرفه اقتصادی، تمایلی برای سرمایه‌گذاری در بخش پژوهش شاهد نیستیم. به همین دلیل نیاز است که با برنامه‌ریزی و سرمایه‌گذاری در سازمان‌های متولی، به سمت تحول در بخش پژوهش حرکت و این بخش را تقویت کنیم.

انتهای پیام/