ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان
به گزارش خبرنگار مهر، محمدعلی رمضانی یکشنبه شب در نشست تخصصی تعیین سهمیه گندم یارانهای کارخانجات آرد استان مازندران با اشاره به افزایش حجم فعالیت در شرایط جنگی و تلاش شبانهروزی عوامل بخشهای مختلف این زنجیره راهبردی گفت: در روزهای آغازین تجاوز دشمن، شوک ناشی از جنگ موجب شد ظرفیتهای پنهان درون استان نمایان شده و با همکاری و همافزایی همه دستگاهها و فعالان حوزه آرد و نان، در کمتر از ۲۴ ساعت به حجم ورود بیش از ۱۰ میلیون مسافر که بهصورت ناگهانی به استان وارد شده بودند، خدمات رسانی گردد.
وی گفت: میزان سبوسگیری آرد در کارخانجات و بررسی روند تأمین پایدار آرد برای نانواییهای نوع ۶ بود. بررسی وضعیت تعداد بالای کارخانجات آرد در سطح استان و ارزیابی درخواستهای مربوط به احداث واحدهای جدید از موارد مورد توجه این جلسه بود.
وی همچنین بر لزوم تجهیز کارخانجات آرد به مولدهای برق اضطراری برای جلوگیری از بروز اختلال در تأمین و توزیع آرد نانوایان تأکید کرد و گفت: افزایش دپوی آرد در واحدهای تولیدی نیز بهعنوان یک اقدام ضروری برای ایجاد ذخایر مطمئن و راهبردی، همراه با الزام به رعایت کامل دستورالعملهای بهداشتی در تمامی مراحل تولید، انبارش و توزیع است.
رمضانی بر ضرورت تداوم همافزایی میان دستگاههای اجرایی، بخش خصوصی و نهادهای صنفی در راستای تقویت زنجیره تأمین گندم، آرد و نان تأکید کرد و با اشاره به شرایط ناپایدار منطقه و اهمیت آمادگی کامل در مواقع بحران، خواستار تدوین برنامههای پدافند غیرعامل، مدیریت ریسک، و ارتقا سطح تابآوری زیرساختهای حوزه آرد و نان استان شد و بر حمایت همهجانبه از تولیدکنندگان، نانوایان و فعالان حملونقل این حوزه بهعنوان خط مقدم امنیت غذایی کشور تأکید کرد.