تنظیمات
تصویر
مشخصات خبر
اندازه فونت :
چاپ خبر
شاخه : استان‌ها
لینک : econews.ir/5x4068137
شناسه : 4068137
تاریخ :
اسارت اهل بیت(ع) رمز ماندگاری حادثه کربلا بود اقتصاد ایران: بوشهر- امام جمعه گناوه با تأکید بر نقش حضرت زینب (س) و امام سجاد (ع) در ماندگاری نهضت عاشورا گفت: اسارت اهل بیت (ع) و روشنگری‌های آنها رمز ماندگاری نام امام حسین (ع) و واقعه کربلا بود.

ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام سید عبدالهادی رکنی حسینی یکشنبه شب در مراسم «یکشنبه‌های شهدایی» با محوریت دیدار و تجلیل از خانواده شهید والامقام «عزیز بیژنی» در مسجد حضرت ام البنین (س) گناوه، با تسلیت سالروز شهادت پیام رسان کربلا، حضرت امام سجاد (ع) و با گرامیداشت یاد و خاطره همه شهدا اظهار کرد: صلابت، اقتدار و عزت امروز کشور و ملت ما مرهون و مدیون خون همه شهدا و بالاخص شهدای مدافع وطن سرداران، دانشمندان، کودکان و زنان و مردم بی گناهی است که هنوز جامعه اسلامی و ملت شریف ایران در فقدان آنان مغموم و محزون است و خون پاک آنها برای حفظ و صیانت از ایران اسلامی بر این خاک پاک نثار شد و ضامن جاودانگی عزت و عظمت ایران و ایرانی است.

امام جمعه گناوه با بیان اینکه دشمن پس از حادثه جان‌سوز کربلا و به واسطه جنایت‌های سخیفی که در سرزمین کربلا مرتکب شد دو هدف اصلی را دنبال می‌کرد، افزود: دشمنان خاندان عصمت و طهارت (ع)، با اسارت اهل بیت (ع) درصدد ایجاد رعب و وحشت در جامعه آن روز و انتقام‌جویی از ساحت مقدس آنان بودند تا از بروز نهضت‌های مردمی و قیام علیه استبداد جلوگیری کنند.

وی گفت: دشمن در تلاش بود تا ترس و وحشت در دل مردم بیاندازد تا جرأت قیام، نهضت و انقلابی علیه حاکمیت را نداشته باشند.

وی بیان کرد: همچنین دشمن با اسارت اهل بیت (ع) در تلاش بود تا شکست‌هایی که در جنگ‌ها مختلف از پیامبر گرامی اسلام (ص) و امیرالمومنین علی (ع) خورده بودند را تلافی کرده و انتقام‌جویی را نسبت به ساحت مقدس اهل بیت (ع) انجام دهند.

امام جمعه گناوه تصریح کرد: دشمن در راستای مقابله با پیام و مکتب اهل بیت (ع) از چهار راهبرد کلان شامل ترور شاخص، ترور شخصیت، ترور تشخیص و ترور شخص بهره جست.

امام جمعه گناوه گفت: اولین راهبرد دشمن، ترور شاخص بود که شاخصه‌های دینی و امامت و نبوت را انکار کردند.

اسارت اهل بیت(ع) رمز ماندگاری حادثه کربلا بود

وی با بیان اینکه دومین ترور و راهبرد دشمن علیه اهل بیت ترور شخصیت بود، گفت: دشمنان شخصیت اهل بیت (ع) و بزرگی و منش آنها را ترور کردند که در این میان تلاش شد شخصیت والای اهل بیت تخریب گردد.

حجت الاسلام رکنی حسینی با بیان اینکه سومین و مهم‌ترین راهبرد، ترور تشخیص بود، گفت: دشمن با این راهبرد فضا را غبارآلود می‌کرد که مردم قدرت تشخیص بین حق و باطل را نداشتند، چنانچه به تعبیر فرمایش امام سجاد (ع) که فرمود روز عاشورا ۳۰ هزار انسان در مقابل امام حسین (ع) با قصد تقرب الی الله برای کشتن امام (ع) ایستادند.

وی ادامه داد: دشمن در ترور تشخیص با مه آلود کردن فضا و شبهه افکنی و فتنه انگیزی کاری کرد تا مردم نتوانند بین امام حسین (ع) و یزید، حق و باطل را تشخیص دهند و اولین اثر این ترور بی تفاوتی جامعه است که قدرت بصیرت و فهم و تمیز بین حق و باطل را از دست دادند.

وی با بیان اینکه ترور شخص از دیگر راهبردهای دشمن علیه اهل بیت (ع) بود و پایبندی و وفاداری اصحاب امام حسین (ع) مورد هجمه قرار گیرد، گفت: امام حسین (ع) فرمود من اصحابی با وفادارتر از اصحاب خودم ندیدم که حتی از اصحاب پیغمبر (ص) و امیرالمومنین علی (ع) نیز بهتر هستند.

وی تصریح کرد: اصحاب امام حسین (ع) با بصیرت و عمق شناختی که نسبت به امام زمان خود داشتند خود را فدای امام کردند و از امام جدا نشدند.

امام جمعه گناوه خاطرنشان کرد: اسارت اهل بیت (ع) و روشنگری‌های آنها رمز ماندگاری نام امام حسین (ع) و شهدا کربلا و نهضت عاشورا بود.

امام جمعه گناوه تاکید کرد: اگر اهل بیت (ع) و جنگ اراده‌ها و روایت‌ها نبود حادثه کربلا به دست فراموشی سپرده می‌شد و اهل بیت (ع) در این جنگ اراده‌ها، هم اراده و هم روایت خود را بر دشمن تحمیل می‌کردند.

اسارت اهل بیت(ع) رمز ماندگاری حادثه کربلا بود

وی با تأکید بر نقش بی‌بدیل حضرت زینب کبری (س) و امام سجاد (ع) در ماندگاری نهضت عاشورا بیان کرد: مقاومت و روشنگری‌های آنان مانع از فراموشی این حادثه عظیم شد و جنگ اراده‌ها و روایت‌ها به نفع حق رقم خورد.

حجت‌الاسلام رکنی حسینی با اشاره به ادامه‌دار بودن جنگ شناختی و ادراکی دشمنان در دوران معاصر گفت: دشمنان در جنگ تحمیلی دوازده روزه علیه کشورمان با هدف قراردادن زیرساخت‌ها و شهادت مردم بی گناه، سرداران و دانشمندان کشورمان تلاش کردند به اهداف خود دست یابند اما با استقامت و وحدت و انسجام مردم، توان نیروهای مسلح و با رهبری فرمانده معظم کل قوا و نایب امام عصر (عج) حضرت آیت الله العظمی امام خامنه‌ای (مدظله العالی) با شکست مواجه شدند.

وی در پایان ضمن دعوت عموم مردم به بهره‌گیری از مضامین بلند صحیفه سجادیه که مورد تأکید رهبر معظم انقلاب نیز قرار دارد، خاطرنشان کرد: شهدای والا مقام ایران اسلامی عاشق اهل بیت (ع) بودند و رمز عملیات و پیشانی بندهای رزمندگان در میادین نبرد، نام مقدس اهل بیت (ع) بوده است.

اسارت اهل بیت(ع) رمز ماندگاری حادثه کربلا بود

قرائت زندگینامه و وصیت نامه شهید «عزیز بیژنی»، خاطره گویی همرزم شهید، مداحی و تقدیر از خانواده معظم شهید والامقام از دیگر بخش‌های این آئین معنوی بود.

اسارت اهل بیت(ع) رمز ماندگاری حادثه کربلا بود

شهید والا مقام عزیز بیژنی در تاریخ ۱۳۴۹/۹/۱۰ در یک خانواده مذهبی و متدین در روستای چاهبردی از توابع شهرستان گناوه به دنیا آمد.

با شروع جنگ تحمیلی عراق علیه ایران اسلامی روانه میدان‌های جنگ حق علیه باطل شد و در تاریخ ۱۳۶۷/۴/۴ در جزیره مجنون به اسارت در آمده و در زندان‌های رژیم بعثی عراقی به علت بیماری به شهادت رسید تا اینکه بعد از چهارده سال دفن در عراق پیکر مطهرش در تاریخ ۱۳۸۱/۴/۳۰ توسط گروه تبادل اجساد بین دو کشور وارد کشور شده و در تاریخ ۱۳۸۱/۵/۹ پیکر مطهر ایشان با شکوه خاصی تشییع و در گلزار مطهر شهدای شهرستان گناوه در کنار دیگر همرزمانش به خاک سپرده شد.