تنظیمات
تصویر
مشخصات خبر
اندازه فونت :
چاپ خبر
شاخه : صفحات
لینک : econews.ir/5x4068032
شناسه : 4068032
تاریخ :
گزارشی دردناک از شرایط کودکان فلسطینی که برای زنده ماندن تلاش می‌کنند اقتصاد ایران: کودکان نوار غزه فقط برای اینکه برای یک روز دیگر زنده بمانند، در تلاش و تکاپو هستند.

ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان

- اخبار بین الملل -

به گزارش گروه عبری خبرگزاری تسنیم، با این تیتر روزنامه هارتص مقاله خود را در رابطه با شرایط غیر انسانی که رژیم صهیونیستی برای نوار غزه و به ویژه برای کودکان به وجود آورده آغاز کرد.

به نوشته این رسانه، والدین ساکن غزه دفتر و کتاب کودکان خود را برای درست کردن آتش جهت غذا پختن، سوزانده‌اند.

دیگر آنها حق خارج شدن از چادر یا ویرانه‌های خانه‌ای که در آن زندگی می‌کنند را ندارند و فقط می‌توانند برای خوردن یا آشامیدن آنجا راترک کنند.

بعد از 21 ماه از جنگ کودکان نوا رغزه چیز جز آرامش را نمی‌خواهند.

احمد نوجوان 11 ساله باید در چنین روزهایی تعطیلات تابستانی خود را می‌گذراند، اما شرایط به نحوی رقم خورده است که حدود 2 سال است خبری از مدرسه نیست، حداقل کلاسی وجود ندارد که در آن درس بخواند.

به جای آن او خانواده‌اش همواره بین این منطقه و آن منطقه در چارچوب دستور العمل‌های تخلیه‌ای که ارتش اسرائیل صادر می‌کنند، در فرار هستند.

به گفته مادرش، او اکنون به جای رفتن به مدرسه ماموریت دیگری دارد، صبح زود از خواب بیدار می‌شود و در صف آب می‌ایستد تا دبه آب شرب خانواده را پر کند.

احمد دو خواهر دوقلو هم دارد که چند ماه قبل از 7 اکتبر 2023 به دنیا آمده و اکنون در آستانه دو سالگی هستند.

به گفته مادرش وقتی در آغاز تهاجم اسرائیل از خانه گریختیم، او اصرار داشت که کیف مدرسه‌اش را هم بیاورد تا بتواند به خواندن ادامه دهد، به او گفته بودم که ما زود بر می‌گردیم اما او کیفش را برداشت و آمد، اما امروز دیگر کتاب خواندن هم برای ما در غزه به رؤیا تبدیل شده است چون من زمستان گذشته مجبور شدم همه کتاب‌ها و دفاتر احمد را برای روشن کردن آتش جهت درست کردن غذا آتش بزنم.

وقتی کتاب زبان عربی را برای آتش زدن برداشتم به او توضیح دادم که ما راه دیگری نداریم، او گریه کرد و من هم با او گریستم.

حدود سه هفته پیش ویدیوی در شبکه‌های اجتماعی وایرال شد که در خیابان الرشید غزه در نزدیکی یک از مراکز توزیع کمک‌های بشر دوستانه تصویر برداری شده بود.

یک کودک در این ویدیو با چشمانی گریان می‌گوید، آرد در غزه نیست، هر روز به ما می‌گویند که کامیون کمک‌ها آمده است، به اینجا می‌آییم اما بادست خالی بر می‌گردیم.

او محمد الدربی، نوجوانی است که فقط 11 سال سن دارد اما به حکم ضرورت به سرعت به فردی بالغ و مسئول اداره امور خانواده تبدیل شده است، او به هر کسی که می‌دید التماس می‌کرد که ما غذا نداریم و ماسه به جای نان می‌خوریم.

الدربی فقط یک نفر از تعداد غیر قابل شمارش کودکانی است که هر روز در مقابل مرکز توزیع غذای پخته شده تجمع می‌کنند، همه آنها ظرفی به همراه داشته و فریاد زنان سعی می‌کنند تا کمی از عدسی که در انجا پخته می‌شود را از آن خود کنند و وقتی هم که ظرف خود را پر شده می‌بینند، التماس کنان از بقیه می‌خواهند کنار بروند تا چیزی ظرفشان به زمین ریخته نشود.

در بخش دیگری از این مقاله طولانی هاآرتص تاکید شده است، این تنها بخشی از شرایط رقت بار کودکان در نوار غزه است، کودکانی که در فقر کامل و ترس از مرگ بزرگ می‌شوند، این هفته وزارت بهداشت فلسطین لیست جدیدی را از قربانیان جنگ منتشر کرد و خبر داد شمار قربانیان این جنگ که نام و مشخصات شان به ثبت رسیده 58 هزار و 380 نفر است که از میان آنها 17 هزار و 921 کودک به چشم می‌خورند که باز هم 958 نفر از این کودکان زیر یک سال هستند.

انتهای پیام/