تنظیمات
تصویر
مشخصات خبر
اندازه فونت :
چاپ خبر
شاخه : استان‌ها
لینک : econews.ir/5x4030111
شناسه : 4030111
تاریخ :
۱۱۵ هکتار گلخانه در جویبار ایجاد شده است اقتصاد ایران: جویبار - مدیر جهاد کشاورزی جویبار سطح گلخانه‌های تحت پوشش ۱۱۵ هکتار اعلام کرد و گفت: ۲۰ هزار تن سبزی و سیفی در شهرستان تولید می‌شود.

ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان

عبدالله رحیمی در گفتگو با خبرنگار مهر از اختصاص ۱۱۵ هکتار از اراضی این شهرستان به کشت گلخانه‌ای خبر داد. این اقدام با هدف افزایش بهره‌وری منابع آب و خاک و تولید محصولات متنوع کشاورزی صورت گرفته است.

رحیمی گفت: در حال حاضر ۱۱۵ هکتار گلخانه در شهرستان جویبار وجود دارد که به تولید محصولات سبزی و صیفی (به ویژه خیار رقم ویکتور)، محصولات باغی (لیموترش ارقام لایم کوات و پرشین لایم و شلیل سوپر سان کینگ) و گل و گیاهان زینتی (گل‌های شاخه بریده و آپارتمانی) با استفاده از سازه‌های سنتی و مدرن اختصاص یافته است.

رحیمی با اشاره به اهمیت توسعه کشت گلخانه‌ای در شرایط کنونی گفت: با توجه به تغییرات اقلیمی و محدودیت منابع آبی، تولید محصولات کشاورزی در شرایط گلخانه‌ای با هدف افزایش بهره‌وری منابع آب و خاک از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

وی میزان تولید محصولات گلخانه‌ای جویبار را حدود ۲۰ هزار و ۲۰۰ تن در بخش سبزی و صیفی، ۱۸۷ تن در بخش محصولات باغی و تولید ۴۵۰ هزار گلدان یا شاخه گل و گیاهان زینتی برآورد کرد.

رحیمی همچنین از توسعه ۲ هکتار گلخانه مدرن صنعتی در بخش تولید محصولات باغی در سال گذشته خبر داد و ابراز امیدواری کرد که با اعطای تسهیلات و جذب سرمایه‌گذاران و کشاورزان فعال، توسعه این نوع گلخانه‌ها افزایش یابد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جویبار افزود: تخمین زده می‌شود حدود ۴۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان جویبار نیز، به تولید خیار در محیط سرپوشیده بدون سیستم گرمایشی و به صورت سنتی (شاسی سرد) اختصاص داشته باشد که با متوسط عملکرد ۵ کیلوگرم در مترمربع، تولیدی بالغ بر ۲۰ هزار تن در این سازه‌های سنتی برآورد می‌شود.