تنظیمات
تصویر
مشخصات خبر
اندازه فونت :
چاپ خبر
شاخه : استان‌ها
لینک : econews.ir/5x4016129
شناسه : 4016129
تاریخ :
جایزه قلم هژار گردهمایی جهانی ادبیات کُردی در کردستان برگزار می‌شود اقتصاد ایران: سنندج- دبیر علمی جایزه قلم هزار در سنندج گفت: جایزه قلم هژار گردهمایی جهانی ادبیات کُردی در کردستان روزهای هفتم و هشتم خرداد ماه در برگزار می‌شود.

ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان

به گزارش خبرنگار مهر، نجم‌الدین جباری صبح یکشنبه در جمع خبرنگاران رسانه‌های کردستان اظهار کرد: دبیرخانه جایزه ادبی «قلم هژار» از برگزاری نخستین دوره این جایزه در تاریخ ۷ و ۸ خرداد ماه خبر داد.

وی افزود: این رویداد که با همکاری پژوهشکده کردستان‌شناسی و حمایت نهادها و سازمان‌های استانی برگزار می‌شود، به عنوان اولین و مهم‌ترین جایزه جهانی مختص کتاب کردی، میزبان نویسندگان و پژوهشگرانی از سراسر ایران و کشورهای مختلف جهان خواهد بود.

رقابت بی‌سابقه ۹۴۱ اثر از سراسر جهان

دبیر علمی جایزه قلم هژار سنندج، اعلام کرد: در مدت زمانی کمتر از دو ماه، ۹۴۱ عنوان کتاب در ۱۵ بخش مختلف از سراسر ایران و جهان به دبیرخانه این جایزه ارسال شده است.

وی با اشاره به این حجم از مشارکت، این رویداد را نشانه‌ای از عظمت و غنای زبان کُردی دانست که توانسته این تعداد کتاب فاخر را به خود جذب کند.

جباری، بر همکاری پژوهشکده کردستان‌شناسی و حمایت‌های استانداری و دیگر نهادهای استانی برای برگزاری هرچه بهتر این جایزه تأکید کرد.

جباری همچنین به نتایج داوری اشاره کرد و گفت: در مجموع ۳۸ کتاب به عنوان برنده معرفی خواهند شد که شامل ۶ عنوان جایزه ویژه و ۳۲ عنوان شایسته تقدیر است.

وی تنها شرط برای انتخاب کتاب‌ها را "زنده بودن نویسنده" اعلام کرد و افزود: تنها برای دوره اول، تعداد جوایز به این میزان زیاد و نامتعارف است.

۷ و ۸ خرداد زمان برگزاری جشنواره جایزه قلم هزار در کردستان

یادگار کریمی، دبیر اجرایی جایزه قلم هژار، در سنندج نیز در تشریح جزئیات برگزاری این رویداد گفت: پس از یک سال تلاش مستمر، این جایزه به ثمر نشسته و در روزهای ۷ و ۸ خرداد برگزار خواهد شد.

وی افزود: در روز اول، پنل‌های تخصصی در نوبت صبح و بعدازظهر برگزار می‌شود و در روز دوم، مراسم اهدای جوایز در بعدازظهر برگزار خواهد شد.

کریمی همچنین از حضور مهمانانی از کشورهای عراق، ترکیه، سوئد، استرالیا و آلمان در این مراسم خبر داد.

وی با اشاره به مشارکت ۸۴ داور در فرآیند داوری، یادآور شد: بیشترین آثار ارسالی در حوزه ترجمه بوده‌اند.