تنظیمات
تصویر
مشخصات خبر
اندازه فونت :
چاپ خبر
شاخه : استان‌ها
لینک : econews.ir/5x4014978
شناسه : 4014978
تاریخ :
فتح خرمشهر نماد غیرت جوانان ایرانی در دفاع از میهن است اقتصاد ایران: اردبیل - مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل گفت: فتح خرمشهر نمونه بارز صلابت ، دلاوری و غیرت جوانان ایرانی در دفاع از خاک کشور است.

ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان

حجت الاسلام قاسم جعفرزاده در گفتگو با خبرنگار مهر با گرامیداشت سوم خرداد سالروز فتح خرمشهر اظهار کرد: سوم خرداد ۱۳۶۱ روز آزادسازی خرمشهر، روزی است که مردم دلیر و رزمندگان جان‌برکف ایران، خرمشهر را از چنگال دشمن نجات دادند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل فتح خرمشهر را نماد غیرت جوانان ایرانی در دفاع از خاک کشور برشمرد و افزود: فتح خرمشهر جلوه بارزی از صبر، مقاومت، ایثار و فداکاری رزمندگان ما بود که در عملیات‌های مختلف، به‌ویژه عملیات بیت‌المقدس، به روشنی دیده شد.

اتحاد و همبستگی رمز موفقیت رزمندگان در عملیات بیت‌المقدس

وی ادامه داد: انسجام و وحدت میان سپاه، ارتش و بسیج رمز موفقیت در آن عملیات‌ها بود، در حالی که دشمن تصور می‌کرد عبور از موانع اطراف خرمشهر محال است، اما اراده نیروهای فداکار جمهوری اسلامی و ملت ایران، این محال را ممکن کرد و خرمشهر آزاد شد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل به نقش مساجد در همبستگی و اتحاد در بین رزمندگان اشاره کرد و گفت: در اولین اقدام رزمندگان ایرانی پس از آزادسازی خرمشهر در مسجد جامع خرمشهر نماز اقامه کردند و همه ملت مسلمان ایران غرق شادی و سرور شدند و با حضور در مساجد نماز شکر به جای آورده و ندای الله اکبر سر دادند.

الگوگیری از سیره شهدا راهکار مهم در مقابله با تهاجم فرهنگی دشمن

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل الگوگیری از شهدا را بهترین راهکار برای مقابله با تهاجم فرهنگی دشمن عنوان و تصریح کرد: امنیت، پیشرفت، اتحاد، توفیقات علمی، سیاسی و غیره از برکت خون شهدا است و امروز انقلاب اسلامی با تکیه بر همین عزت و اقتدار به استقلال و آزادی رسیده است.

حجت الاسلام جعفرزاده بیان کرد: ما امروز به فرهنگ ایثار و شهادت بیشتر از هر زمان نیاز داریم و باید الگوی حرکتی شهدا که در زمان نیاز، به تکلیف خود عمل کردند در جامعه نهادینه شود.

وی خاطرنشان کرد: ملت ایران در طول هشت سال دفاع مقدس همه با اتحاد به میدان آمدند و خروجی آن پیروزی در برابر دشمنان بود.