ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان
به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، رائد فریدزاده رئیس سازمان سینمایی با حضور در هجدهمین جشنواره فیلم مقاومت از روند آن بازدید کرد.
او در جمع خبرنگاران گفت: جشنواره مقاومت با تاریخچه خود نقش بسیار مهمی در ترویج و تثبیت ارزشهای مقاومت دارد.
وی در تشریح نسبت سازمان سینمایی با این جشنوارهها و سینمای مقاومت گفت: سازمان سینمایی، نهاد اصلی متولی حوزه سینماست و قطعا باید با همکاری و همفکری با دیگر نهادهایی که در این حوزه کار میکنند، هماهنگی کند تا شاهد رونق بخشی به این حوزه باشیم. به نظرم در ذیل این هماهنگیها هم هزینهها کاهش و هم تولیدات افزایش پیدا میکند.
فریدزاده با تاکید بر اینکه زمان تولید مشترک در موضوع مقاومت فرارسیده است، گفت: به نظرم در این موضوع کم کاری کردیم؛ موضوع مقاومت اکنون فراگیر و جهانی شده است و به همین دلیل امکان تولید مشترک بیشاز پیش فراهم است. امیدوارم با همکاری و مشارکت دستگاههای ذیربط بتوانیم چنین اتفاقی را رقم بزنیم.
وی درباره اکران فیلمهای حوزه مقاومت در سینما گفت: سینمای مقاومت نیازمند توجه ویژهای در حوزه اکران به جهت حمایت مالی از آنهاست و به نظرم با همکاری و مشارکت نهادهای مرتبط میتوان برنامهریزی کرد تا شاهد اکران فیلمهای این حوزه در سینماها به صورت هر چه بیشتر و رساندن آنها به مخاطبان بیشتری باشیم.
وی اضافه کرد: بر همین اساس، از چند وقت پیش فکر کردیم و آیین نامه مشخصی برای سر گروهی فیلمهایی که ذیل سینمای فرهنگ تعریف میشوند، تدوین شد. در همین برنامهریزی توجه ویژهای به سینمای مقاومت شده است تا سهم بیشتری در اکران داشته باشند.
او در پاسخ به سوالی درباره آوردن مخاطب عام به سینما برای تماشای فیلمهای دفاع مقدس و مقاومت گفت: بنده معتقدم که باید یک پیوست درست تبلیغاتی برای این فیلمها داشته باشیم. علاوه براین، صدا و سیما و رسانهها نیز میتوانند با اطلاع رسانی درست زمینه را برای استقبال بیشتر مخاطبان از این فیلمها فراهم کنند.
رئیس سازمان سینمایی با اشاره به وجود برخی مشکلات فنی و زیرساختی در نمایش فیلمها در جشنواره مقاومت گفت: بنده معتقدم که وضعیت سینماهای کشور از نظر فنی و زیرساختی نیاز به یک بازنگری جدی دارد و باید تلاش کرد با بهرهگیری از فناوریهای روز تغییراتی را در این حوزه ایجاد کنیم. البته این موضوع برنامه کلانی است و همت فرابخشی را میطلبد.