تنظیمات
تصویر
مشخصات خبر
اندازه فونت :
چاپ خبر
شاخه : استان‌ها
لینک : econews.ir/5x4013217
شناسه : 4013217
تاریخ :
تیم میکروبیولوژی دانشگاه لرستان در مسابقات کشوری سوم شد اقتصاد ایران: خرم‌آباد- تیم میکروبیولوژی دانشگاه لرستان در مسابقات کشوری «راهی شو» مقام سوم را کسب کرد.

ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان

به گزارش خبرگزاری مهر، تیم دانشجویان کارشناسی میکروبیولوژی دانشگاه لرستان (تیم شباهنگ)، برای دومین سال متوالی، موفق به کسب مقام سوم مسابقه کشوری و مسئله‌محور بنیاد ملی نخبگان با عنوان «راهی شو» در پروژه «روش‌های کنترل و مقابله زیستی با آفت زنجرک خرما»، شد.

اعضای تیم دانشجویان دانشگاه لرستان، شامل پدرام طلایی، مهدی ترکاشوند، محسن رحیمی با راهنمایی‌های دکتر سمیه سبزعلی، عضو هیئت علمی گروه زیست‌شناسی دانشکده علوم پایه دانشگاه لرستان، توانستند مقام سوم این مسابقه ملی را از آن خویش کنند.

مراحل مسابقه ملی و مسئله‌محور بنیاد ملی نخبگان با حمایت معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری، ستاد توسعه زیست فناوری کشور و مؤسسه هدایت تخصصی رضوان شریف با هدف شناسایی دانشجویان مستعد، آشناسازی دانشجویان و دانش‌آموختگان با مسائل و چالش‌های کشور، تشکیل هسته‌های دانش‌بنیان، توانمندسازی آنان و اتصال به مراکز فناوری و صنعتی کشور، از شهریور تا بهمن ۱۴۰۳ برگزار شد.

در این مسابقه، تعداد ۱۱ هزار و ۳۲۶ نفر از دانشجویان (اکثر شرکت کنندگان مقاطع ارشد و دکترای دانشگاه‌های مطرح کشور) با فعالیت بر روی ۵۶ پروژه تعریف شده از سوی مجموعه‌های دانش‌بنیان و صنعتی در بازه زمانی شش ماه به رقابت پرداختند و تیم‌های برتر در آئین پایانی این رقابت ملی، معرفی و تجلیل شدند.

آئین پایانی مسابقه ملی راهی شو و مراسم تقدیر از برترین تیم‌های جوان و فناور، ۲۴ اردیبهشت‌ماه سال جاری در سالن خلیج فارس وزارت نیرو برگزار شد.

در آئین پایانی، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس‌جمهور، رئیس مرکز توسعه فناوری‌های راهبردی معاونت علمی ریاست جمهوری، قائم مقام بنیاد ملی نخبگان و دبیر ستاد توسعه زیست فناوری حضور داشتند.

تیم‌های برگزیده مسابقه، علاوه بر بهره‌مندی از جوایز مادی و معنوی، جهت همکاری بلند مدت به شرکت تعریف کننده پروژه، مراکز نوآوری و رشد، معرفی خواهند شد تا از این هسته‌های جوان، با انگیزه و توانمند تا رسیدن پروژه‌ی آن‌ها به محصول یا خدمت نهایی و نیز رسیدن تیم به پایداری و انسجام کافی به منظور تشکیل یک «استارتاپ» و شرکت دانش بنیان، حمایت‌های لازم صورت گیرد.

گفتنی است انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه لرستان همچون انجمن علمی دانشجویی میکروبیولوژی، زیرنظر مدیریت برنامه‌ریزی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، فعالیت می‌کنند.