ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان
به گزارش خبرنگار مهر، سید داوود موسوی صبح چهارشنبه در نشست با واحدهای صنفی استان کهگیلویه و بویراحمد اظهار کرد: هر چند زمان محدود بوده اما نکاتی را بهعنوان اولویتهای معاونت بازرگانی ارائه میکنم لذا مسائل مطرحشده در این جلسه نیازمند بررسی دقیق و تصمیمگیری جمعی است،.
وی با اشاره به ساختار جدید این معاونت، تصریح کرد: پنج مجموعه زیرمجموعه شامل سه ادارهکل مستقل «تنظیم بازار، آمار، و اصناف و دو مرکز دخانیات و مرکز ملی فرش» فعالیت میکنند که هر یک از این بخشها چالشهای خاص خود را دارند که پیگیر حل آنها هستیم.
معاون توسعه بازرگانی وزیر صنعت، معدن و تجارت با تأکید بر اهمیت جلسات هفتگی تنظیم بازار در حضور معاون اول رئیسجمهور، ادامه داد: موضوعات مربوط به توزیع کالاها و چالشهای استانها در این جلسات مطرح و پیگیری میشود، همچنین مسائلی مانند گارانتی کالاها و خدمات پس از فروش نیازمند تعامل بیشتر با اصناف است.
احیای مرکز ملی فرش
وی درباره احیای مرکز ملی فرش، تاکید کرد: امسال پس از سالها، شورای صادرات فرش را فعال شده و موضوع بیمه قالیبافان و تعامل با سازمان تأمین اجتماعی نیز در دستور کار است تا از حذف بیمه این گروه جلوگیری شود.
موسوی در مورد دخانیات نیز اشاره کرد و ادامه داد: بررسی شبکه توزیع و کنترل قیمتها در حال انجام است تا از سوءاستفادهها جلوگیری شود.
وی با اشاره به چالشهای قیمتگذاری کالاها نیز گفت: قانون نظام صنفی وضعیت کالاها و خدمات مشمول قیمتگذاری را مشخص کرده است و از استانها درخواست میکنم بر اساس این قانون عمل کنند و موارد ابهامدار را برای بررسی به مرکز ارسال نمایند.
هدف از سامانه اصناف ایرانیان تسهیل فرایند ها است
معاون توسعه بازرگانی وزیر صنعت، معدن و تجارت درباره سامانه اصناف ایرانیان هم بیان کرد: هدف ما تسهیل فرآیندها برای اصناف است و این سامانه باید بهصورت غیر دستوری و با همکاری اتاق اصناف توسعه یابد.
وی همچنین به واگذاری اختیارات به استانها اشاره کرد و گفت: دریافت عوارض و هزینهکرد آن در همان استان، یکی از مطالباتی است که در حال پیگیری است.
موسوی در پایان با اشاره به آزادسازی نرخ گندم به جز ماکارونی و چالشهای مالیاتی اصناف، اضافه کرد: تلاش میکنیم مالیاتها بر اساس واقعیتهای اقتصادی تعیین شود.