ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان
به گزارش خبرگزاری مهر، سمیه رفیعی، رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس گفت: بحث RDF در واقع، سوای اینکه خودش یک راهکار برای مدیریت زباله، انباشت و دفن آن و همچنین کمک به تأمین سوخت و انرژی است، برای ما بهعنوان قانونگذار از منظر تبدیل یک تهدید به فرصت اهمیت دارد.
وی افزود: از جایی که ما این موضوع را پیگیری میکنیم و برایمان مهم است، بهعنوان ناظر در مصوبات قانونی مجلس، اقدام ۱۸ استان در بستن قرارداد RDF، حقیقتاً یک اقدام مهم است که از سوی این وزارتخانه پیگیری و دنبال شده است.
رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس گفت: استقبال استانها، شهرها و شهرداریهای مختلف برای سرعتبخشی به انعقاد قراردادهای RDF نیز نشاندهنده ایجاد یک رقابت مثبت در این زمینه است.
رفیعی ادامه داد: نکتهای که ما در این میان داریم و برایمان اهمیت دارد، نظارت کامل و دقیق بر اجرای این قراردادهاست؛ اینکه این قراردادها حتماً در چارچوب قانون و منطبق با اهداف قانونی دنبال شود. نظارت، برای ما یک اصل اساسی است؛ نه اینکه صرفاً قراردادی بسته شود و کار به شکلی کلیشهای پیش برود.
وی گفت: اقدام وزارت کشور در این حوزه را تحسین میکنم و معتقدم اگر همین الان، در ازای این ۱۸ قرارداد، میزان مصرف سوخت صنعت سیمان نسبت به گاز کمتر شود، میتوان گفت که چیزی حدود ۴.۷ میلیون متر مکعب گاز نیاز کشور به گاز کاهش مییابد، که این خود گام بزرگی است.