تنظیمات
تصویر
مشخصات خبر
اندازه فونت :
چاپ خبر
شاخه : اجتماعی
لینک : econews.ir/5x4009225
شناسه : 4009225
تاریخ :
حج‌نگار_۲۰/ خادمان گمنام اقتصاد ایران: سرپرست حجاج ایرانی و رئیس سازمان حج و زیارت، رضایتمندی خوب زائران از غذاها را نشان دهنده تلاش با اخلاص و مجاهدانه کارکنان این آشپزخانه ها دانستند و تاکید کردند که اگر این خدمات با نیت کسب رضایت الهی انجام شود اجر و پاداش بسیار بزرگی خواهد داشت.

ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان

- اخبار ویژه نامه‌ها -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، سرپرست حجاج ایرانی در بازدید از آشپزخانه های حجاج ایران در مدینه منوره گفت که رضایتمندی زائران از تغذیه مدینه محصول کار جهادی و نیت مخلصانه کادر آشپزخانه است.

حجت الاسلام والمسلمین سید عبدالفتاح نواب، نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت و سرپرست حجاج ایرانی به اتفاق دکتر علیرضا بیات، رئیس سازمان حج و زیارت و جمعی از مدیران و معاونان بعثه و ستاد سازمان حج و زیارت، از آشپزخانه های «زین» و «خمری» در مدینه منوره که کار پخت غذا برای زائران ایرانی سرزمین وحی را انجام می دهند، بازدید کردند.

حجت الاسلام والمسلمین نواب و آقای دکتر بیات در این بازدید ضمن خداقوت به کارکنان این دو مجموعه، اظهار رضایتمندی خوب زائران از غذاها را نشان دهنده تلاش با اخلاص و مجاهدانه کارکنان این آشپزخانه ها دانستند و تاکید کردند که اگر این خدمات با نیت کسب رضایت الهی انجام شود اجر و پاداش بسیار بزرگی خواهد داشت.

رضایتمندی زائران از کیفیت غذا تغذیه در مدینه

با استاد علوم پزشکی تهران که طبیب زائران شده

حج؛ قلمِ بزرگ عفو بر گذشته تاریک گنه‌کار

فضای معنوی حج و تأثیر آن در بُعد سیاسی

حج 1404 ,

انتهای پیام/