تنظیمات
تصویر
مشخصات خبر
اندازه فونت :
چاپ خبر
شاخه : استان‌ها
لینک : econews.ir/5x4009083
شناسه : 4009083
تاریخ :
تمرکز بانک‌ها بر اشتغال‌زایی محلی و حمایت از طرح‌های خرد ضروری است اقتصاد ایران: کرج -استاندار البرزبا تأکید بر نقش مؤثر بانک‌ها در تحقق شعار سال ، خواستار تمرکز ویژه نظام بانکی استان بر حمایت از طرح‌های خرد، اشتغال‌زایی محلی و تولیدی در محلات کم‌ برخوردار شد.

ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان

به گزارش خبرنگار مهر، مجتبی عبداللهی در شورای بانک‌های استان البرز امروز یکشنبه با حضور مدیران ارشد بانکی و اقتصادی برگزار شد، گفت: ما نیاز داریم تا اقدامات اثربخش بانک‌ها به محلات و مناطق کم‌برخوردار نیز تسری یابد. بسیاری از مردم با منابع اندک، اما انگیزه بالا، در محلات فعالیت‌هایی تولیدی را آغاز کرده‌اند. حمایت از این ظرفیت‌ها باید یکی از اولویت‌های بانک‌ها باشد.

استاندار البرز با اشاره به طرح‌های موفق در برخی محلات اذعان داشت: در بعضی مناطق، مردم با سرمایه‌های کوچک، با همت خود تولید راه انداخته‌اند و برای جوانان اشتغال ایجاد کرده‌اند و این تجربه‌ها باید مدل‌سازی و توسط بانک‌ها حمایت مالی شوند و لازم است نقش بانک‌ها از صرف پرداخت تسهیلات فراتر رفته و به بازوی توانمند توسعه اجتماعی و اقتصادی محلات تبدیل شوند.

وی افزود: پیشنهاد راه‌اندازی طرحی ویژه برای حمایت از جوانان، ایجاد اشتغال درون‌محلی و تبدیل سرمایه‌های خرد مردمی به بنگاه‌های کوچک و زودبازده، یکی از محورهای قابل اجرا در البرز است و اگر نظام بانکی همراهی کند، این مدل قابل تسری به کل کشور است.

استاندار البرز ضمن اشاره به لزوم افزایش عدالت در توزیع منابع بانکی، خاطرنشان کرد: باید توجه داشته باشیم که یک سوم جمعیت استان نیازمند توجه ویژه هستند و حمایت از کسب‌وکارهای کوچک، شرکت‌های دانش‌بنیان و خانواده‌هایی که به سختی معیشت خود را تأمین می‌کنند، وظیفه‌ای ملی است. بانک‌ها باید به این مأموریت با نگاه جدی‌تری ورود کنند.

وی با اشاره به رتبه بالای البرز در تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان کشور افزود: ما اکنون در کنار اصفهان و مشهد در رتبه سوم کشور قرار داریم و با کمی تلاش بیشتر می‌توانیم جایگاه دوم را کسب کنیم و این افتخار مرهون تلاش فعالان اقتصادی، دانشگاهیان و حمایت‌های بخش بانکی است.

در پایان، استاندار از مدیران بانکی خواست تا ضمن افزایش تعامل با مردم و ارتقای فرهنگ پاسخگویی در شعب، در شرایط سخت اقتصادی، همراهی بیشتری با اقشار آسیب‌پذیر داشته باشند و آموزش کارکنان برای تقویت ارتباط انسانی با مراجعه‌کنندگان را در دستور کار قرار دهند.

وی تأکید کرد: هر رفتاری که در یک شعبه بانک رخ می‌دهد، مستقیماً در اعتماد عمومی به نظام بانکی و حتی کلیت نظام جمهوری اسلامی اثرگذار است و در این دوران سخت، همدلی و درک متقابل مهم‌ترین سرمایه ما است.