ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان
به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام مجتبی مظفری گفت: در راستای وظیفه قانونی نظارت شرعی بر صید و آبزیان، ناظرین محترم شرعی روزانه از سحرگاه که ماشینها جهت تخلیه آبزیان به انبارها می آیند حضور دارند و بر کلیه محصولات آبزی که بارگیری یا تخلیه میشود حضور دارند و در صورت مشاهدهی هرگونه آبزیان حرام گوشت فوراً ضبط شرعی و معدوم میگردد. همچنین در طول روز در دفعات مکرر از فروشگاهها و مراکز عرضه به صورت گشتی و سیار نظارت مینمایند.
وی ادامه داد: نسبت به عدم مجوز قانونی بارگیری و فروش آبزیان غیر شرعی، با دفاتر نمایندگی ولی فقیه استانهای ساحلی هماهنگ هستیم و ناظرین محترم شرعی در آن استانها، در بنادر و اسکلهها و مراکز صیادی به استناد قانون نظارت شرعی بر ذبح و صید همه روزه حضور دارند و از فروش و بارگیری آبزیان غیر شرعی و حرام گوشت جهت مصارف خوراکی داخل کشور جلوگیری میشود.
سرپرست دفتر نمایندگی ولی فقیه در اداره کل دامپزشکی فارس افزود: آگاه سازی مردم عزیزمان نسبت به ماهیها و آبزیان حرام گوشت بسیار مهم است تا در هنگام خرید دقت نظر به عمل آورند. در این راستا ما بنرهایی از معرفی مهمترین آبزیان حرام گوشت که نوعاً بر اساس تجربه کشف و ضبط شده را با عکس چاپ کردیم و کلیه فروشگاههای آبزیان اکنون آن را نصب کرده ایم
حجت الاسلام مظفری گفت: مهمترین آبزیان حرام شرعی و قانونی دریایی و رودخانهای شامل کلیه انواع مارماهی، رودخانهای و دریایی، انواع گربه ماهی رودخانهای، انواع گربه ماهی دریایی، انواع کوسه ماهیان، سفره ماهی، ماهی یال اسبی، صدف دریایی، حلزون دریایی، ماهی مرکب، عروس دریایی، انواع خرچنگهای دریایی و رودخانهای، انواع پستانداران دریایی و انواع دوزیستان است.
سرپرست دفتر نمایندگی ولی فقیه در اداره کل دامپزشکی فارس در خصوص برخی رستورانها و غذاخوریها متذکر شد: شهروندان گرامی اگر در هتل یا رستورانی یا فروشگاهی مشاهده کردند که ماهیهای حرام گوشت عرضه میشود، میتوانند فوراً با سامانه ۱۵۱۲ دامپزشکی تماس و گزارشات خود را ارائه نمایند.