تنظیمات
تصویر
مشخصات خبر
اندازه فونت :
چاپ خبر
شاخه : صفحات
لینک : econews.ir/5x4006928
شناسه : 4006928
تاریخ :
۳۰۰ هزار بیمار مبتلا به بیماری مزمن در نوار غزه اقتصاد ایران: سخنگوی بیمارستان شهدای الاقصی از وضعیت بهداشتی فاجعه بار غزه خبر داد و گفت که ۳۰۰ هزار بیمار مبتلا به بیماری مزمن در این باریکه وجود دارد.

ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان

- اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، سخنگوی بیمارستان شهدای الاقصی غزه اعلام کرد که اتاق‌های عمل پر از مجروحان است و دیگر امکان درمان مجروحان با جراحات شدید در بیمارستان‌های نوار غزه وجود ندارد.

سخنگوی بیمارستان شهدای الاقصی در گفت‌وگو با شبکه خبری الجزیره  گفت که اشغالگران تمامی بیمارستان‌ها را در این باریکه هدف قرار داده‌اند و بخش‌های جراحی مغز و اعصاب و جراحی قفسه سینه به‌طور کامل متوقف شده‌ است.

وی در ادامه گفت آنچه در نوار غزه اتفاق می‌افتد یک فاجعه بهداشتی واقعی است و کادرهای درمان به دلیل کمبود دارو و تجهیزات درمانی، از ارائه خدمات عاجز هستند.

این سخنگو افزود: وضعیت در نوار غزه به معنای واقعی کلمه فاجعه بار است و اشغالگران خودروهای امدادی را در همه جا هدف قرار می‌دهند. سخنگوی بیمارستان شهدای الاقصی گفت که بیشتر مجروحانی که به بیمارستان‌ها آورده می‌شوند، سوختگی شدید یا قطع عضو هستند.

وی افزود: بستن گذرگاه‌ها مشکلات ما را افزایش داده و تجهیزات و داروی کافی نداریم، 300 هزار بیمار مبتلا به بیماری‌های مزمن داریم که نمی‌توانند دارو پیدا کنند.

  سخنگوی بیمارستان شهدای الاقصی از جهانیان خواست که رژیم صهیونیستی را برای بازگشایی گذرگاه‌ها تحت فشار قرار دهند.

در ادامه هشدارهای بین‌المللی در مورد عمق فاجعه انسانی در نوار غزه، تام ویلچر، معاون دبیرکل سازمان ملل متحد در امور بشردوستانه دیروز اعلام کرد که اسرائیل عامدانه و بی‌شرمانه شرایط غیر انسانی را بر غیرنظامیان در اراضی اشغالی فلسطین تحمیل می‌کند و سراسر غزه بوی مرگ می‌دهد و هیچکس از مرگ در امان نیست.

تام ویلچر در جریان ارائه گزارش‌های خود به شورای امنیتِ سازمان ملل در جریان جلسه اضطراری که توسط دانمارک، اسلوونی، انگلیس و فرانسه برای بحث در مورد وخامت اوضاع انسانی نوار غزه تشکیل شده بود، گفت: بیش از 10 هفته است که هیچ چیزی وارد غزه نشده، نه غذا، نه دارو نه آب و نه سرپناهی برای آوارگان. 

وی افزود: بار دیگر صدها هزار فلسطینی به اجبار آواره شده‌اند و در فضاهایی که دائماً در حال کوچک شدن هستند، گرفتارند. در حال حاضر 70 درصد خاک غزه یا در مناطق نظامی اسرائیل قرار دارد یا تحت دستور تخلیه است و بیش از دو میلیون و صد هزار نفر در این باریکه در معرض خطر قحطی هستند.

این مقام سازمان ملل اظهار داشت: در حال حاضر در غزه از هر پنج نفر، یک نفر از قحطی رنج می‌برد و سیستم بشردوستانه و خدماتی به طور کامل از هم پاشیده است. من خطاب به کشورهای عضو شورای امنیت می‌گویم، در مورد سوالاتی که نسل‌های آینده از شما خواهند پرسید کمی فکر کنید و بگویید واقعاً هر یک از ما برای متوقف کردن وحشیانه‌ترین جنگ قرن جدید که روزانه در غزه شاهد آن هستیم، چه کرده‌ایم؟ آیا به نسل‌های آینده خواهیم گفت که در واکنش به این فاجعه انسانی فقط بیانیه‌هایی صادر کردیم؟

انتهای پیام/