ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، علیرضا زاکانی در بزرگداشت شهیدان راه خدمت و شهدای فتح خرمشهر تحت عنوان «مشق عشق 13» گفت: نوع نگاه امام و نوع نگاه رهبر انقلاب به عرصههای پیرامون ما، نگاهی با معناست.
وی با بیان اینکه وقتی خرمشهر آزاد شد، همه در پوست خود نمیگنجیدند، اظهار کرد: این اتفاق به قدری مهم بود که داماد صدام وقتی از جنگ فرار کرد، کتابی نوشت و گفت که صدام بعد از سقوط خرمشهر از نظر آنها حالت اغما پیدا کرده بود؛ از حال میرفت و به فرماندهان خود بد میگفت. این در حالی بود که وقتی ما همه در پوست خود نمیگنجیدیم، امام راحل پیام دادند که «خرمشهر را خدا آزاد کرد». یعنی در مکتب امام، در همه جلوهگریها آنچه که رقم میخورد، در حقیقت اراده الهی است.
زاکانی ادامه داد: در عملیات بدر که پایان سال 63 بود، ما در آنجا به مشکلاتی خورده بودیم. بعد از حدود یک هفته پیشروی مجبور شدیم از شرق دجله عقبنشینی کنیم، همه گریه میکردند. امام به شهید صیاد شیرازی و محسن رضایی پیام دادند و اولین جمله این بود: «شما پیروز هستید. از همین امروز به فکر عملیات آتی باشید.» عملیات والفجر 8، عملیات بعدی بود که کسی باور نمیکرد رزمندهها بتوانند از رودخانه عبور کنند و این افتخار بزرگ را خلق کنند. لذا منطق انقلاب اسلامی و امام خمینی(ره) متفاوت از ظاهربینی است که خیلیها به آن گرفتارند.
شهردار تهران با تاکید بر اینکه خیلیها وسعت دید محدودی دارند، گفت: همه ما در حال امتحان پس دادن هستیم و بزرگترین امتحان ما، بهرهمندی از نعمت نظام اسلامی و رهبری و ایران عزیز است که به تعبیر حاج قاسم، «حرم» است؛ نعمت، مردم عزیز هستند. ما نیازمند این هستیم که دائماً خودمان را تنظیم کنیم و در مختصات درست قرار بدهیم مانند دوران دفاع مقدس که در جبهه نبرد باید در مختصات درست میایستادی تا موفق عمل میکردی. بعضی افراد جای خود را بد تشخیص میدهند و دائماً بدی را به دیگران نسبت میدهند.
زاکانی با بیان اینکه بعضی مواقع افراد مختصاتشان را درست درنیاوردهاند و دیگران را مقصر میکنند، تاکید کرد: شهدا سر مختصات دقیق میایستادند. شهید رئیسی در مختصات درست ایستاده بود، نه جای دیگر. برای اینکه ما این مختصات را به دست بیاوریم باید چه کنیم؟ وقتی برای شناسایی میرفتیم، بعضی مواقع برای اینکه جای خود را در نقشه پیدا کنیم، دو ارتفاع را با قطبنما میگرفتیم و روی نقشه میگذاشتیم و نسبت به آن ارتفاع، خطی میکشیدیم. وقتی خطوط به هم میخورد، معلوم میشد که ما کجا هستیم.
شهردار تهران ادامه داد: امروز نیاز داریم دو قله را حداقل بگیریم تا بتوانیم جای خود را دقیق دربیاوریم و وظیفه خود را خوب بفهمیم. باید به خود نگاه کنیم که با چه معیار و میزانی عمل میکنیم. دنیا میگذرد، اما چه کسی مانند شهدا گوی سبقت را میرباید؟ باید به دو قله در زندگی توجه کنیم: یکی قله نائب امام زمان؛ رهبر انقلاب و دیگری قله شیطان، یعنی آمریکا. آدم باید بداند چقدر نسبت به خواستههای امامین انقلاب اسلامی همراهی داشته و چقدر نسبت به خواستههای آمریکا از آنها دوری کرده است.
شهردار تهران با بیان اینکه دو نگاه برای رفع مشکلات کشور وجود دارد، اظهار کرد: یک نگاه این است که با تکیه بر ظرفیتهای داخلی، اصلاحات را آغاز کنیم و فساد را ـ که پایه نابسامانیهاست ـ از بین ببریم. نگاه دوم این است که به آمریکا التماس کنیم تا مشکل را حل کند.
شهردار پایتخت با پرداختن به مسئله هستهای اظهارکرد: امروز که هنوز انرژیهای فسیلی داریم، به ما ظلم میکنند؛ وای به روزی که محتاج آنها شویم. همانطور که به مردم غزه خیانت کردند، به ما هم به دیدگاه انتقام نگاه میکنند؛ انتقام از بیداری منطقه. ما زمانی با حداقلها ایستادگی میکردیم، اما امروز معادله فرق کرده است. قطعا کوهی از ایمان و اعتقاد، آمریکا را ذلیل میکند؛ مثل جنگ یمن که در نهایت آمریکا مجبور شد پنهانی اعتراف کند: غلط کردیم!
وی افزود: راهی جز تکیه بر توان داخلی، شناخت ظرفیتها، طراحی هوشمندانه و مقاومت وجود ندارد. روزی شهدا در میدان جنگ این کار را کردند، روزی شهید رئیسی در مسئولیت خود ایستادگی کرد و حالا نوبت ماست.
انتهای پیام/