تنظیمات
تصویر
مشخصات خبر
اندازه فونت :
چاپ خبر
شاخه : اجتماعی
لینک : econews.ir/5x4003899
شناسه : 4003899
تاریخ :
تولید ۱۱۲ محصول غذایی بدون گلوتن در کشور تاکنون اقتصاد ایران: مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو با بیان اینکه بیماران سلیاکی تنها مجاز به مصرف مواد غذایی فاقد گلوتن هستند، گفت: تاکنون ۱۱۲ محصول بدون گلوتن مجوز دریافت کرده‌اند.

ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان

- اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، عبدالعظیم بهفر با اشاره به حساسیت‌های تغذیه‌ای بیماران سلیاکی اظهار کرد: این بیماران تنها مجاز به مصرف مواد غذایی فاقد گلوتن هستند و هرگونه آلودگی به گلوتن می‌تواند آسیب‌های جدی به سلامت آن‌ها وارد کند. 

وی تأکید کرد: سازمان غذا و دارو با نظارت دقیق بر تولید و واردات محصولات بدون گلوتن، تلاش دارد دسترسی ایمن و کافی این بیماران به محصولات مورد تأیید و بهداشتی را تضمین کند.

به گفته مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، تاکنون 112 محصول بدون گلوتن مجوز دریافت کرده‌اند که برخی از آن‌ها شامل کشک ورقه‌ای، پودر پن‌کیک، پودر فلافل، نان پیتزا، نان لواش و سنگک، انواع کیک و کلوچه، بیسکوئیت، انواع ماکارونی، انواع آرد، انواع نان حجیم، نیمه‌حجیم و مسطح و انواع شیرینی هستند که با نظارت‌های لازم در بازار عرضه می‌شوند.

بهفر افزود: بخشی از این محصولات در داخل کشور تولید و بخشی دیگر از طریق واردات تأمین می‌شود. با توجه به اینکه سرمایه‌گذاری در حوزه محصولات بدون گلوتن بر عهده سازمان غذا و دارو نیست، متقاضیان می‌توانند پس از دریافت مجوزهای لازم از مراجع ذی‌ربط، برای اخذ مجوزهای بهداشتی از سازمان اقدام کنند.

مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو با اشاره به نظارت‌های دقیق این سازمان، اظهار کرد که فرآیندهای نظارتی و آزمایشگاهی به گونه‌ای طراحی شده است که از سلامت و کیفیت این محصولات اطمینان حاصل شود. 

وی تأکید کرد که دسترسی پایدار و گسترده به محصولات بدون گلوتن، یکی از اولویت‌های سازمان غذا و دارو در راستای سلامت بیماران مبتلا به سلیاک است و نظارت‌ها با دقت و حساسیت ویژه‌ای انجام می‌شود.

انتهای پیام/