ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان
به گزارش خبرنگار مهر، سالار قاسمی صبح دوشنبه در نخستین جشنواره تولیدات نرمافزاری و دستساختههای ارزیابی و مداخله در حوزه اختلال یادگیری ویژه و دیرآموز در مازندران با بیان اینکه در حوزه آموزش مازندران استان سربلند و فرهنگی است، گفت: این جشنواره اولین جشنواره تولیدات نرم افزاری و دست ساختههای ارزیابی و مداخله حوزه اختلال یادگیری است.
وی با بیان اینکه این جشنواره فصل نوینی در همکاری آموزش و پرورش ابتدایی و استثنایی است، گفت: امروز اگر جشنوارهای برگزار میشود ما باید در آن به دنبال آن بودیم از انقلاب آموزشی عقب نمانیم.
این مسئول با بیان اینکه تحول و انقلاب آموزشی از جشنوارههای کوچک شروع میشود، اظهار کرد: آموزش و پرورش استثنایی به مثابه سازمان یادگیرنده و نو آور است، ما چهار راهبرد داریم اول حکمرانی شبکههای و مشارکتی در نظام آموزش و پرورش استثنایی، سیاست گذاری مبتنی بر داده در نظام آموزش و پرورش استثنایی، مدیریت راهبردی در نظام آموزش و پرورش استثنایی و مدیریت تطبیقی در نظام آموزش و پرورش استثنایی است.
قاسمی با بیان اینکه مهمترین جلوه آموزش و پرورش استثنایی فراگیر محوری است، ترند های نوین جهانی در آموزش و پرورش توان محوری، عدالت اجتماعی و… است.
وی با بیان اینکه سازمان استثنایی باید سازمان یادگیرنده محور و نوآور باشد، افزود: معلم در انقلاب آموزشی راهبر یادگیری است.
این مسئول با بیان اینکه افق و چشم انداز ما در آموزش و پرورش استثنایی این است امروز مدرسه ویژه مامن، پناهگاه اجتماعی و احساسی خانوادههای با نیازهای ویژه است، گفت: توان فکری معلمان با این جشنوارهها بالا میرود.
وی گفت: تفاهم نامهی ارتقای فرصتهای برابر آموزش و توانبخشی برای نو آموزان و دانش آموزان ابتدایی امضا میشود.
قاسمی با بیان اینکه معلم در منظومه معرفی ما و دنیا سه ویژگی دارد عالم عامل، پژوهنده خلاق و مربی دلسوز است، اظهار کرد: نیاز به بازمهندسی در زمینه کیفیت بخشی و تحول گرایی در سنجش داریم.
وی با بیان اینکه ما باید در تشخیص و مداخله کارهای مهمتری انجام دهیم، افزود: تعهد ما توانمند سازی نیروی انسانی (آموزش و فناوری جدید) است
این مسئول با بیان اینکه بحث در آموزش و پرورش دنیا فراگیری است، افزود: ما در بحث معلم رابط و کیفیت بخشی باید کمک کنیم.
قاسمی گفت: مطالعات یونسکو نشان میدهد دسترسی دانش آموزان به معلم با کیفیت و روشهای با کیفیت ۴۰ درصد بزهکاری را کم خواهد کرد