تنظیمات
تصویر
مشخصات خبر
اندازه فونت :
چاپ خبر
شاخه : فرهنگی
لینک : econews.ir/5x4000825
شناسه : 4000825
تاریخ :
کتاب جدید پناهیان در نمایشگاه کتاب اقتصاد ایران: کتاب «مدیریت ذهن» نوشته حجت‌الاسلام‌ و المسلمین علیرضا پناهیان به سی‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران رسید.

ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان

به گزارش خبرنگار مهر، کتاب «مدیریت ذهن» نوشته حجت‌الاسلام و المسلمین علیرضا پناهیان به سی‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران رسید.

در این اثر که پیاده‌سازی شده سخنرانی‌های استاد پناهیان در دهه اوّل محرم سال ۱۳۹۷ محسوب می‌شود، خواننده با سه مقوله اصلی «مدیریت ذهن چیست؟»، «چرا باید ذهن خود را مدیریت کنیم؟» و «چگونه ذهن خود را مدیریت کنیم؟» آشنا می‌شود.

حجت‌الاسلام و المسلمین پناهیان در این کتاب که به همّت انتشارات حکمت و بیان چاپ و منتشر شده، تلاش کرده است تا ضمن تشریح مفهوم مدیریت ذهن و بیان ادلّه اثباتی برای لزوم مدیریت ذهن، راهکارهای عملی این مدیریت را هم به مخاطب کتاب آموزش بدهد.

علاقمندان به موضوعات مربوط به کنترل و مدیرت ذهن و افکار می‌توانند این کتاب ۱۵۰ صفحه‌ای را با قیمت ۱۲۱ هزارتومان در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از غرفۀ انتشارات حکمت و بیان خریداری کنند.

در بخشی از این کتاب آمده است؛

خداوند برای قدرت مدیریت ذهن ما بسیار ارزش قائل است؛ لذا در عبادات ما زمینه مدیریت ذهن را فراهم کرده است. اگر دین توصیه کرده است که هنگام سحر بیدار شوید، به این علت است که در سحرگاه طبیعتاً ذهن انسان خالی است و فرصت خوبی است که به خودش بیندیشد و ذهن خود را متمرکز کند. سحر بهترین لحظات برای عبادت است؛ زمانی که نه نماز جماعتی هست، نه موعظه کننده‌ای نه روضه‌خوانی و نه دعاخوانی؛ فقط خودت هستی و خودت!

این لحظه‌ها تعیین‌کننده است؛ اگر در آن وقت توانستیم در مورد چیزی فکر کنیم هنر کرده‌ایم! باید سعی کنیم خودمان توجه خودمان را به چیزی جلب کنیم و این یکی از مهمترین وجوه قدرت آدمی است.

حضرت آیت الله جاودان نقل می‌کردند که ظهر یک روز به مرحوم آیت‌الله حق‌شناس خبر دادند که یک بیماری هولناک دارند. عصر همان روز یک دوستی پیش ایشان رفته بود و از بیماری پرسیده بود؛ ایشان یادش نبود و با یادآوری آن دوست یادش آمده بود که بیماری دارد نه اینکه ایشان آلزایمر داشته باشد، بلکه فرموده بود: «خدا به من این توان را داده است که می‌توانم ذهنم را از چیزی که نباید به آن فکر کنم منصرف کنم و به آن فکر نکنم.