ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان
به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا عارف معاون اول رئیس جمهور در آئین نکوداشت ۷۰ سال آموزش مدیریت در ایران با بیان اینکه رشتههای دانشگاهی وجود دارد که میتواند مشکلات کشور را حل کند و هنوز به درستی به جوانانمان معرفی نشدهاند، اظهار کرد: رشتههای دانشگاهی که در توسعه و پیشرفت کشور نقش مؤثر و محوری دارند متأسفانه هنوز ناشناخته ماندهاند.
عارف با یادآوری این موضوع که در سال ۶۸ ورود به دورههای تحصیلات تکمیلی را آزاد کردیم، افزود: هنوز هم برخی از اساتید با این اقدام مخالفت میکنند؛ شرط نوع مدرک را برای ورود به این مقطع برداشتیم و حقیقتاً این اقدام برای ورود به رشتههای مهم در برنامهریزی و سیاست گذاری صورت گرفت.
معاون اول رئیس جمهور ادامه داد: رشتههایی که به علوم انسانی وابستگی داشت در این تصمیم مورد استقبال خوبی از سوی علاقمندان قرار گرفت. برخی از رشتهها نظیر مدیریت، اقتصاد و برنامهریزی مورد استقبال واقع شد اما هنوز این رشتهها آن جایگاه واقعی که باید در آن باشند را پیدا نکردهاند، این رشتهها بر همه امور حکومتی، زندگی و اقتصاد کشور تأثیر دارد. باید تلاش جدی صورت گیرد تا این مسائل از ریشه برطرف شود.
عارف همچنین بیان کرد: باید اقدامی صورت گیرد تا جوانان از ابتدا در مقطع کارشناسی رشتههای کلیدی چون مدیریت را انتخاب کنند. هنوز جوانان رشتههایی را مطابق سلیقه خانوادههای خود انتخاب میکنند که بعد از دو سه سال آن رشته را رها میکنند. شخصاً در دانشکده برق شریف با تعدادی از این دانشجوها روبرو بودم که خانوادههایشان اصرار داشتند رشته برق دانشگاه شریف را بخوانند.
وی همچنین مطرح کرد: دانشکده مدیریت دانشگاه تهران نقش محوری و کلیدی را در توسعه رشته مدیریت داشته است؛ در دهه ۶۰ و ۷۰ اقداماتی که دانشکده انجام داد با وجود آنکه برخلاف سیاستهای دانشگاه و یا شورای گسترش بود و امروز میبینیم که کارهای درستی بود با آنکه مجوز نداشتند کارشان را پیش بردند.
معاون اول رئیس جمهور در بخشی از سخنانش اظهار کرد: دانشگاه تهران در این ۷۰ سال سهم بالایی در تبدیل هنر مدیریت به علم مدیریت داشته است. حالا اساتید ارزشمندی داریم که در خدمت علم و فناوری کشور هستند و علم مدیریت امروز در هیچ بخشی قابل محدود کردن نیست، هیچ یک از علوم را نمیتوان در نظر گرفت که ارتباطی با علم مدیریت نداشته باشند.
در حال تکمیل…