ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، سردار احمد دولتخواه، معاون فناوری اطلاعات و ارتباطات فراجا در خصوص عملکرد فرماندهی انتظامی در بحث سامانه اسکان و املاک اظهار کرد: یکی از تکالیف قانونی ابلاغی به سازمانهایی که به مردم خدمات ارائه میکنند، "احراز سکونت" است. این ماده قانونی فراجا را نیز شامل میشود.
معاون فناوری اطلاعات و ارتباطات فراجا، با بیان اینکه با توجه به اینکه فراجا از طریق درگاهها مختلف به مردم خدمات ارائه میدهد، تصریح کرد: بخشی از این خدمات به صورت حضوری در دفاتر پلیس +10 است که پیش بینیهای لازم برای اجرای این تکلیف قانونی احراز سکونت را از طریق سامانه املاک پیشبینی کردیم.
وی افزود: بخشهای غیرحضوری از طریق اپلیکیشن موبایلی پلیس من و یا از طریق سایر درگاههای اینترنتی ارائه خدمات میکنند، پیشبینی شده است.
این مقام انتظامی ادامه داد: در خصوص درگاه حضوری با توجه به این که رضایتمندی مردم به خاطر حضور در دفاتر پلیس +10 برای فراجا اهمیت دارد، نگران بودیم ارائه این سرویس ممکن است در ابتدا دچار مشکلاتی باشد و به صورت مرحلهای این خدمات را از طریق دفاتر پلیس +10 شروع کردیم و در مرحله اول خدمت تعویض یا تقاضا برای صدور گواهینامه تعیین شد که طی 2 ماهه گذشته بیش از 3 میلیون و 150 هزار درخواست سرویس از طریق سامانه املاک صورت گرفته و غالبا موفقیتآمیز بود و مشکلی نداشت.
سردار دولتخواه افزود: بخش دیگر این خدمات مربوط به درگاههای غیرحضوری است که از اپلیکیشن موبایلی پلیس من است که بعد از احراز هویت در زمان نصب موبایلی مرحله احراز سکونت شروع میشود و این استعلام از سامانه املاک به عمل میآید چنانچه سابقه وجود داشته باشد و سامانه استعلام مثبت بدهد ادامه کار صورت میگیرد خدمات از طریق اینترنتی به فرد متقاضی ارائه میشود.
وی خاطرنشان کرد: به هر دلیل چنانچه اگر سامانه املاک جواب ندهد لینکی گذاشته شده که متقاضی از طریق این لینک به سامانه املاک هدایت میشود و مراحل مربوط به احراز سکونت و بعد خدمات مربوطه را از طریق پلیس من دریافت میکند.
انتهای پیام/