تنظیمات
تصویر
مشخصات خبر
اندازه فونت :
چاپ خبر
شاخه : اجتماعی
لینک : econews.ir/5x3995624
شناسه : 3995624
تاریخ :
علائم آسم در کودکان چیست؟/ تأثیر ژنتیک در ابتلا به بیماری اقتصاد ایران: فلوشیپ ایمونولوژی و آلرژی کودکان با اشاره به علائم شایع بیماری آسم در کودکان، گفت: اگر والدین به‌ویژه مادر دارای سابقه آسم و آلرژی باشند، احتمال ابتلا به آسم در کودکان نیز وجود دارد.

ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان

- اخبار اجتماعی -

دکتر سوده سیدی آرانی در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم به مناسبت روز جهانی آسم، درباره تشخیص بیماری آسم در کودکان اظهار کرد: سرفه‌های طولانی مدتی که بیش از 4 هفته پس از ابتلا به سرماخوردگی‌های معمولی در بچه‌ها طول بکشد معمولاً به عنوان ابتلا به آسم در نظر گرفته می‌شود، البته ما اصطلاح آسم را در خردسالان زیاد به کار نمی‌بریم و بیشتر از عبارت "حساسیت راه‌های هوایی" استفاده می‌کنیم، چرا که تا سن 6 سالگی نمی‌توان تست اسپیرومتری انجام و تشخیص قطعی آسم را برای آن‌ها انجام داد اما در واقع افزایش حساسیت راه‌های هوایی می‌تواند عامل خطری برای ابتلا به آسم باشد.

علائم آسم در کودکان

وی درباره علائم آسم در کودکان افزود: سرفه‌های طول کشیده بعد از سرماخوردگی، سرفه هنگام انجام فعالیت‌هایی مانند دویدن، خندیدن یا صحبت کردن، سرفه‌های شبانه که بچه‌ها را از خواب بیدار می‌کند یا احساس تنگی نفس و سنگینی قفسه سینه از علائمی هستند که عمدتاً در کودکان مبتلا به آسم مشاهده می‌شوند.

نقش ژنتیک در بروز آسم در کودکان

فلوشیپ ایمونولوژی و آلرژی کودکان درباره عوامل بروز بیماری آسم در کودکان تصریح کرد: آسم یک بیماری چندعاملی است و مسائل ژنتیکی و محیطی در ابتلا به آن اثر دارند، برای مثال اگر والدین به ویژه مادر دارای سابقه آسم و آلرژی باشند، احتمال ابتلا به آسم در کودکان بیشتر می‌شود؛ همچنین مواجهه کودک با آلاینده‌های هوا می‌تواند از عوامل ابتلا به این بیماری باشد.

کاهش احتمال ابتلا به آسم با تغذیه با شیر مادر

وی درباره راهکار پیشگیری از آسم در کودکان بیان کرد: مطالعات بیانگر آن است که تغذیه نوزاد با شیر مادر می‌تواند به پیشگیری از بروز آسم در کودکان کمک کند. همچنین عوامل محیطی مانند حیوانات خانگی یا گیاهان نیز می‌توانند تشدیدکننده علائم آسم باشند. اگر کودک علائم آسم را در مواجهه با این عوامل داشته باشد، به والدین توصیه می‌شود که از نگهداری گل و گیاهان و حیوانات خانگی خودداری کنند.

لزوم درمان مناسب و به موقع کودکان

فلوشیپ ایمونولوژی و آلرژی کودکان با تأکید بر این که درمان صحیح و به موقع می‌تواند از پیشرفت بیماری در سنین بالاتر جلوگیری کند، خاطرنشان کرد: با درمان مناسب و به موقع، در بسیاری از موارد، آسم در کودکان تا سن 4-5 سالگی برطرف می‌شود و در بزرگسالی ادامه نمی‌یابد.

سیدی آرانی در مورد درمان آسم نیز گفت: در درمان، داروهای استنشاقی بیشتر از داروهای خوراکی استفاده می‌شود، زیرا این داروها به طور مستقیم به راه‌های هوایی می‌رسند و از پیشرفت التهاب جلوگیری می‌کنند. برخی والدین از اسپری‌ها و داروهای استنشاقی به دلیل نگرانی‌هایی که دارند، استفاده نمی‌کنند. اما باید بدانید که استفاده از اسپری‌ها به ویژه کورتون استنشاقی برای درمان و کاهش پبیشرفت بیماری آسم بسیار ضروری است و این نگرانی‌ها معمولاً اشتباه است.

انتهای پیام/