ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان
به گزارش خبرنگار مهر، منصور شیشهفروش ظهر سهشنبه در نشست مدیریت بحران ناترازیهای آب و برق، با تأکید بر اینکه پیشگیری و کنترل حوادث جزو وظایف قانونی همه دستگاههای اجرایی است، اظهار کرد: باید توجه داشت که ناترازی برق روزانه ۱۵۰ تا ۳۰۰ حادثه از جمله گیر افتادن افراد در آسانسورها را به دنبال دارد.
وی گفت: همه دستگاهها موظفند سیستمهای خود و جامعه را برای پیشگیری از حوادث آموزش دهند و تأسیسات را در برابر حوادث بیمه کنند.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان افزود: قانون مدیریت بحران دستگاهها را مکلف کرده است تا با آموزش نیروها و جامعه، از وقوع حوادث جلوگیری کنند و در صورت بروز بحران، امکانات خود را در اختیار سیستم مدیریت بحران قرار دهند.
شیشه فروش به اهمیت اطلاعرسانی درباره زمان قطعی برق از طریق اپلیکیشنها و سایت شرکت برق اشاره کرد و گفت: مدیران مجتمعها باید این اطلاعات را در اختیار ساکنان قرار دهند تا از حوادثی مانند گیرکردن در آسانسور جلوگیری شود.
وی همچنین بر لزوم بیمه تأسیسات آب، برق، گاز و فاضلاب تأکید و خاطرنشان کرد: دولت نمیتواند همه خسارات را جبران کند؛ بیمه تنها راهکار است. پلها و تأسیسات باید در برابر سیل و دیگر حوادث مقاوم شوند.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان ابراز کرد: هر طرح توسعهای، اعم از صنعتی یا مسکونی، باید پیوست کاهش خطر داشته باشد تا از آسیبهای ناشی از سیل یا سایر بلایا جلوگیری شود.
شیشه فروش با اشاره به حوادث گذشته، از جمله جانباختن حدود ۲۰ نفر در یک سال اخیر به دلیل نقص سیستمهای برقی یا کولرهای آبی، گفت: نصب سیستمهای ایمنی مانند توقف آسانسور در طبقه اول و آموزش مردم برای جلوگیری از اقدامات خودسرانه ضروری است.
وی همچنین از تلاشهای مدیران بحران در فرمانداریها و شهرستانها قدردانی و بر ضرورت هماهنگی و سازماندهی برای اجرای وظایف قانونی تأکید کرد.