ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان
به گزارش خبرگزاری مهر، پرویز سروری نایب رئیس شورای اسلامی شهر تهران در سیصد و بیست و سومین جلسه شورای اسلامی شهر تهران، در نطق پیش از دستور خود ضمن گرامیداشت دهه کرامت و با قرائت نامهای از امام رضا (ع) به حضرت عبدالعظیم حسنی، اظهار داشت: در این نامه آمده است: ای عبدالعظیم! سلام گرم مرا به دوستدارانم برسان و به آنان بگو: در دلهای خویش برای شیطان راهی نگشایند و آنان را به راستگویی در گفتار، ادای امانت، سکوت پرمعنا، و ترک درگیری و جدال در کارهای بیهوده و بیفایده فراخوان و به صله رحم، رفتوآمد با یکدیگر و رابطه گرم و دوستانه با هم دعوت کن؛ چرا که این کار باعث تقرب به خدا و من و دیگر اولیا اوست.
وی در ادامه افزود: در بخش دیگری از این نامه نیز آمده است: دوستان ما نباید فرصتهای گرانبهای زندگی و وقت ارزشمند خود را به دشمنی با یکدیگر تلف کنند. من با خود عهد کردهام هر کس مرتکب اینگونه امور شود یا به یکی از دوستان و رهروانم خشم کند و به او آسیب رساند، از خدا بخواهم او را به سختترین کیفر دنیوی مجازات کند و در آخرت نیز اینگونه افراد از زیانکاران خواهند بود. به دوستان ما توجه دهید که خدا نیکوکارانشان را مورد بخشایش قرار میدهد و بدکاران شأن را، جز آنان که به او شرک ورزند یا یکی از دوستان ما را برنجانند یا در دل نسبت به آنان کینه بپرورند، همه را مورد عفو قرار خواهد داد؛ اما از آن سه گروه نخواهد گذشت و آنان را مورد بخشایش قرار نخواهد داد، مگر آنکه از نیت خود بازگردند و اگر از این اندیشه و عمل زشت خویش بازگردند، مورد آمرزش خواهند بود. اما اگر همچنان باقی باشند، خداوند روح ایمان را برای همیشه از دل آنان خارج ساخته و از ولایت ما نیز بیرون خواهد برد و از دوستی ما اهلبیت (ع) نیز بیبهره خواهند بود و من از این لغزشها به خدا پناه میبرم.
نایبرئیس شورای شهر تهران با تأکید بر این موضوع، اظهار داشت: امام رضا (ع) همواره پیروان خود را به این امور توصیه میکردند و تولید عداوت و کدورت خط قرمز ایشان بود. من نیز از این فرصت استفاده کرده و این نکات را به اعضای شورا، که به همگی آنها ارادت دارم و فعالیتهای گستردهای را با بسیاری از آنها داشته و خواهم داشت، یادآوری میکنم.
وی افزود: برخلاف رویهای که برخی از اعضا در پیش گرفتهاند، من همه اعضا را دوست و رفیق متخصص خود میدانم و بین آنها خطکشی نمیکنم. وجود برخی اختلافات ناگزیر است، اما برای رفع آنها راهکارهای مناسبی وجود دارد. اعضا نباید پشت تریبون در مورد برخی مسائل صحبت کنند، بلکه باید این مباحث را در جلسات هماندیشی مطرح کنند تا گرهگشا باشد.
سروری با اشاره به اینکه رهبر معظم انقلاب نکات قابلتوجهی را در مورد قطبیسازی مطرح کرده و آن را سم مهلکی میدانند، یادآور شد: بر اساس فرمایشات ایشان، نباید به دوقطبیسازی توجه کرد و به آن ترتیب اثر داد.
نایبرئیس شورای اسلامی شهر تهران همچنین تصریح کرد: اعتقاد من این است که ۲۱ عضو شورای شهر، مقلد و پیرو رهنمودهای مقام معظم رهبری هستند و همواره تلاش ما بر این بوده است که اقدامی خلاف نظرات ایشان انجام ندهیم.
وی با بیان اینکه شورای ششم از نظر توانمندیهای تخصصی و انقلابی، کارآمدترین دوره شوراها است، خاطرنشان کرد: احساس میکنم دشمن به دنبال ایجاد شکاف و دوقطبیسازی بین ما است. این دوقطبیسازی نهتنها آوردهای ندارد، بلکه باعث دلسردی نیز میشود. دوقطبیهای خطرناکی که در شورا و شهرداری ایجاد میشود، درست نیست. هم آقای زاکانی و هم آقای قالیباف نیروهای انقلابی هستند و کارنامه درخشانی دارند. آقای قالیباف در ۱۲ سال خدمات ارزشمندی ارائه داد و آقای زاکانی نیز در حال خدمت است. این دوقطبیها به امید مردم لطمه میزند. در شرایطی که آمریکا تهدید نظامی و تحریمهای گسترده را مطرح کرده و کشور در شرایط سختی قرار دارد، ما بهعنوان شورای انقلابی باید دائماً تلاش کنیم به مردم امید بدهیم.
سروری با اشاره به اینکه رئیس شورا بارها تلاش کرده است تا این اختلافنظرها در جلسات هماندیشی مطرح و کاهش یابد تا به یک ادبیات مشترک برسیم، تصریح کرد: در دوره چهارم، شهردار تهران تنها با یک رأی بیشتر انتخاب شد و دقیقاً شاهد حضور جریان اصلاحطلب و انقلابی بودیم که رأی آنها تقریباً مساوی بود. پس از دورهای پرچالش، به این جمعبندی رسیدیم که درگیریها و اختلافات هیچ سودی برای مردم ندارد و باید کار کارشناسی ارائه شود. با وجود حضور دو جریان قدرتمند در شورا، دورهای پرقدرت شکل گرفت و با هماهنگی بین شورا و شهرداری، خدمات ارزشمندی به شهروندان ارائه شد.
وی اضافه کرد: امروز دو دیدگاه در شورا وجود دارد؛ یک دیدگاه معتقد است که باید تهران را نجات دهیم و دیدگاه دیگر بر این باور است که تهران در مسیر رو به رشدی قرار دارد. این دیدگاهها نباید موجب شکاف، عداوت و خصومت بین ما شود. من معتقدم تهران شهر دوستداشتنیای است؛ چراکه توانسته معتادان را جمعآوری کند و کودکان کار را ساماندهی کند. در گذشته، مردم حتی نمیتوانستند از کنار روددره فرحزاد عبور کنند؛ زیرا محل تجمع معتادان متجاهر بود، اما امروز این مکان به تفرجگاه و شمال کوچکی تبدیل شده است. آیا این تهران دیدنیتر از تهرانِ قبل نیست؟
سروری در ادامه افزود: تعداد اتوبوسها از ۸۰۰ دستگاه به ۲۳۰۰ دستگاه رسیده است. آیا این تهران مناسبتر نیست از تهرانی که مردم باید ساعتها منتظر اتوبوسهای فرسوده میماندند؟ وقتی مردم در ۴۷ کیلومتر مسیر سرزندگی تردد میکنند و ۱۳۷۲ کیلومتر مسیر سرزندگی در کل تهران برنامهریزی شده است، تهران را شهری دوستداشتنی خواهند دید.
وی ادامه داد: ما شرایطی را فراهم کردهایم تا جوانان بتوانند اوقات خود را در فضاهای ورزشی سپری کنند و با این اقدامات، تهران دوستداشتنیتر خواهد بود. باغراه حضرت زهرا (س) نیز که روزی محل حضور معتادان بود، امروز به مسیری دیدنی و لذتبخش تبدیل شده است.
سروری با بیان اینکه چهار میلیون تُن آسفالت در تهران توزیع شده است، خاطرنشان کرد: بیشک این تهران از آن شهری که پر از چاله بود، دوستداشتنیتر است. اگر بخواهیم از دستاوردهای همین شورا و شهرداری سخن بگوییم، زمان بسیار بیشتری لازم است.
وی در پایان گفت: بزرگراه صدر، دریاچه خلیجفارس و بزرگراه امام علی (ع) از تلاشهای ما در دوره چهارم بود و بزرگراه شهید بروجردی و آزادراه شهید شوشتری نیز بخشی از کارنامه ما در دوره ششم خواهد بود. این اقدامات تنها با رفاقت، دوستی و طرح موضوعات همافزا و تعاملی به ثمر خواهد نشست.