ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان
به گزارش خبرگزاری تسنیم، عمار عطاپور، دبیر جشنواره ملی مدرسه عشق، با اعلام این خبر گفت: جشنواره ملی مدرسه عشق از جایگاه ویژهای در میان برنامههای فرهنگی هنری سازمان بسیج برخوردار است. این جشنواره با هدف استفاده منسجم و با انگیزه از ظرفیتهای شبکه فرهنگی و هنری بسیج برگزار میشود.
وی افزود: در دورههای پیشین، تمرکز اصلی جشنواره بر تولیدات هنری بود، اما در این دوره با تدابیر اتخاذ شده، بناست تا تمامی فعالیتهای فرهنگی و هنری پایگاههای مقاومت، کانونهای فرهنگی و عموم مردم دغدغهمند نیز در قالب جشنواره ارائه و برجسته شوند.
عطاپور درباره ساختار جشنواره توضیح داد: جشنواره در سه بخش «هنر روایت»، «روایت میدان» و «روایت حضور» برگزار میشود.
در بخش هنر روایت، تمرکز بر تولیدات فرهنگی و هنری با کیفیت و همراستا با مأموریتهای فرهنگی بسیج است. این بخش به معرفی و حمایت از فعالان این عرصه میپردازد.
در بخش روایت میدان، آثار فرهنگی و هنری تولیدشده توسط اقشار و ردههای بسیج مورد ارزیابی قرار میگیرند؛ گرچه تأکید این بخش بیشتر بر محتوای فعالیتهاست تا کیفیت فنی آثار.
بخش روایت حضور نیز مشابه روایت میدان است، با این تفاوت که آثار ارسالی از سوی عموم مردم و هنرمندان متعهد و انقلابی دریافت و داوری میشود.
دبیر جشنواره با دعوت از تمامی صاحبان اندیشه، ایده و فعالان فرهنگی هنری کشور برای شرکت در جشنواره خاطرنشان کرد: امیدواریم آیین اختتامیه امسال با حضور پررنگ مردم و هنرمندان، باشکوهتر از سالهای گذشته برگزار شود.
قالبهای پذیرش آثار در جشنواره:
هنر روایت:
ادبی (شعر، داستان، فیلمنامه، کتاب)،
دیداری (فیلم کوتاه، مستند، پویانمایی، نماهنگ، پوستر، عکس، کاریکاتور، تئاتر)،
شنیداری (سرود، موسیقی انقلابی، پادکست)
موضوعات: بیانیه گام دوم انقلاب، بصیرت، فرهنگ ایثار و شهادت، وحدت ملی، دستاوردهای انقلاب و…
روایت میدان:
عرصههای استان، شهرستان، مسجد، محله و اقشار بسیج
موضوعات: ترویج فرهنگ ایثار، مقاومت، جهاد امیدآفرینی و نقشآفرینی فرهنگی اجتماعی
روایت حضور:
عرصههای مشابه اما توسط عموم مردم
موضوعات: ایدهها و اقدامات مردمی برای حل مسائل فرهنگی و اجتماعی کشور
موضوعات ویژه هر سه بخش:
زیست عفیفانه، فرزندآوری، ازدواج آسان
انتهای پیام/