ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان
به گزارش خبرنگار مهر، مهدی محمدی ظهر پنجشنبه در آئین تکریم و معارفه مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی با اشاره به اینکه رونق اقتصادی و توسعه اقتصاد هنر از برنامههای اولویتدار این وزارتخانه است، افزود: لازم است در این راستا با ارگانهای زیرمجموعه فرهنگ و ارشاد اسلامی رایزنی و شورای فرهنگی برای هم افزایی بیشتر تشکیل شود.
معاون حقوقی، امور مجلس و استانهای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به اینکه اکنون با ۸۳ کشور رایزنی فرهنگی وجود دارد، بیان کرد: نخست باید شناسایی هنرمندان گمنام مورد توجه ویژه باشد و در مرحله بعدی ضروری است با سازمان فرهنگی و ارتباطات اسلامی رایزنی شود تا آثار هنرمندان استانها در دنیا به نمایش گذاشته شود و این مهم بستری مناسب برای توسعه اقتصادی هنر است.
محمدی با بیان اینکه شناسایی هنرمندان گمنام این استان نیز باید در دستور کار قرار بگیرد، افزود: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در تلاش است تا با شناسایی هنرمندان گمنام و ناشناخته بستری مناسب برای معرفی و رشد آنها فراهم کند و در راستای توسعه و غنای فرهنگی کشور حرکت کند.
معاون حقوقی امور مجلس و استانهای وزارت کشور با اشاره به نامگذاری شعار سرمایه گذاری برای تولید از سوی مقام معظم رهبری گفت: سرمایه گذاری در تولید آثار فرهنگی و هنری مصداق بارز شعار سال جاری است.
وی با تاکید بر شعار 《ایران تهران نیست》گفت: امور هنرمندان و فرهنگیان باید در استانها صورت گیرد و واسپاری امور فرهنگی استان در قالب مؤسسههای فرهنگی هنری نیز به هنرمندان واگذار شود.
معاون حقوقی، امور مجلس و استانهای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، همافزایی برون سازمان و درونسازمانی را از دیگر سیاستهای وزارتخانه عنوان کرد و افزود: در بخشهای مختلف سیاسی، اجتماعی و فرهنگی استان نخبگان، مشاهیر و فرهیختگان بزرگ دارد که گنجینه استان مرکزی هستند.
محمدی با اشاره به فعالیت صنایع بزرگ در استان مرکزی گفت: تخصیص یک درصد سود صنایع برای مسئولیت اجتماعی یک ظرفیت فوقالعاده برای این استان است که باید از آن بهره گیری لازم صورت گیرد.
وی افزود: توجه به نیاز و مطالبه هنرمندان با هر نوع دید و گرایش سیاسی همچنین اهمیت به نشاط اجتماعی و فراهم کردن زمینه این نشاط، باید در اولویت اقدامات قرار بگیرد.
معاون حقوقی، امور مجلس و استانهای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به اینکه معرفی مفاخر و مشاهیر استان مرکزی رسالت خطیر اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی است، افزود: مؤسسههای فرهنگی هنری چند منظوره در استان مرکزی نیز فعال است که تعداد این موسسهها حدود ۲۵۰ مورد است و کار واسپاری که توسعه اقتصاد هنر را نیز محقق میکند باید در دستور کار قرار گیرد.