مرحوم فرجنژاد دانش خود را در مسیر مبارزه با صهیونیسم تجهیز کرد
اقتصاد ایران: دکتر اسماعیلی در همایش دشمنشناسی و مقاومت گفت: استاد فرجنژاد، در تمامی سخنان و یادداشتها و فعالیتهایش، یک محور اصلی یعنی مبارزه با صهیونیسم را دنبال میکرد و علاقه داشت با مشارکت نخبگان، دشمنشناسی و بصیرتافزایی در جامعه توسعه یابد.
به گزارش گروه حوزه و روحانیت خبرگزاری تسنیم، دکتر رفیعالدین اسماعیلی در سومین همایش ملی «دشمنشناسی و مقاومت؛ راهبرد حاکمیت تحقق دین خدا» که بهمناسبت سالگرد رحلت استاد محمدحسین فرجنژاد که از سوی مؤسسه فرهنگی رسانهای استاد محمدحسین فرجنژاد در قم برگزار شد، اظهار کرد: هدف از این همایش ایجاد و شناسایی شبکه گستره علاقهمندان به گفتمان دشمنشناسی است.
وی با بیان اینکه یکی از رسالتهای مرحوم استاد محمدحسین فرجنژاد، ترویج گفتمان دشمنشناسی و شناخت دشمن بود عنوان کرد: ایشان از اواسط دهه 70 بحث دشمنشناسی و مقابله با صهیونیسم بینالملل و موضوع یهود در دستور کار خود قرار داد و علاوه بر اینکه وارد حوزه علمیه شد و دروس حوزوی را یاد میگرفت، دانش خود را در مسیر مبارزه با صهیونیسم تجهیز کرد.
مسئول سومین همایش ملی دشمنشناسی و مقاومت بیان کرد: استاد فرجنژاد، در تمامی سخنان و یادداشتها و فعالیتهایش، یک محور اصلی یعنی مبارزه با صهیونیسم را دنبال میکرد و علاقه داشت با مشارکت نخبگان، دشمنشناسی و بصیرتافزایی در جامعه توسعه یابد.
وی تصریحکرد: ایشان معتقد بود صهیونیسم بهدنبال نظم جدیدی در آینده بشر است و بهشدت دشمنشناسی در این مسیر اهمیت دارد و باید از طریق رسانههای مختلف این گفتمان را ترویج کرد.
اسماعیلی خاطرنشان کرد: ایشان در مباحث خویش تأکید داشت باید صهیونیسم بینالملل را شناخت بهخصوص اینکه خداوند، یهود را دشمنترین افراد نسبت به تمدن اسلامی دانسته است، همچنین این استاد بر این باور بود در اقتصاد و سیاست و فرهنگ و سیاست رد پایی از دشمنیهای صهیونیسم علیه مسلمانان است و باید بصیرت داشت و در این باره برنامهریزی کرد و خود ایشان نیز از همه ظرفیتهای موجود در این راه استفاده میکرد.
وی گفت: در طول جنگ 12 روزه به این فکر میکردیم که چقدر جای ایشان خالی است تا ببیند مردم به تبعیت از رهبری در برابر صهیونیسم بسیج شدند و تا نابودی دست از پا نمیکشند و پیروزی از آن مؤمنین است.
وی در تشریح این همایش نیز افزود: در جهت برگزاری سومین همایش 20 پیشنشست در تهران و یزد و قم و تبریز و مشهد برگزار شده و در این باره اساتید بهبیان دیدگاههای خود پرداختهاند؛ از طرفی 60 ایده میدانی در مورد مقاومت به دبیرخانه ارسال شد که از سه ایده برتر تجلیل میشود.
مسئول سومین همایش ملی دشمنشناسی و مقاومت بیان کرد: همچنین 30 یادداشت به دبیرخانه ارسال شد که از 3 یادداشت برتر تقدیر میشود.
وی عنوان کرد: در طول این مدت 250 نفر در روایتگری مقاومت شرکت کردند که 50 نفر به دورههای بعدی راه یافتند و تلاش شد همه این اتفاقات در راستای موضوع همایش و بصیرت افزایی باشد.
اسماعیلی همچنین از انتشار ویژهنامهای درباره ایدههای برتر و یادداشت و نشستهای تخصصی این همایش خبر داد.
تقدیر از مدیر عامل انجمن قلم ایران
در ادامه این همایش از دکتر مجید صفاتاج، نویسنده و مدیر عامل انجمن قلم ایران و مؤلف 119 کتاب به زبانهای مختلف فارسی و ترکی و انگلیسی و اردو بهعنوان نامزد جایزه سال دشمنشناسی تجلیل شد.
این نویسنده با تأکید بر اهمیت بصیرتافزایی در جهت دشمنشناسی عنوان کرد: دشمن و دشمنشناسی قدمتی به درازای تاریخ بشری دارد و از همان ابتدای خلقت با دشمنی قابیل آغاز شد.
وی تصریح کرد: بهدلیل اهمیت موضوع در قرآن مجید، بیش از 1500 بار به کلمه دشمن و مشتقات آن اشاره شده که از این میان 99 بار در مورد شیطان و بقیه در ارتباط با دشمنان بیرونی انسان است.
صفاتاج اظهار داشت: در طول تاریخ دشمنان بیرونی انسان که قصدشان سلطه و تسلط بر جوامع مختلف بوده همواره از جهل مردم استفاده میکردند تا به اهداف خود برسند و با تحقیر مردم و ایجاد جهل در میان نخبگان جامعه را تحت سلطه در بیاورند که منافقان و کافران و متجاوزان و مستکبران از این دسته هستند.
وی خاطرنشان کرد: دشمنشناسی اهمیت زیادی دارد و عدم دشمنشناسی باعث میشود گاهی مواضعی اتخاذ کنیم که موجب بهرهبرداری دشمن شود؛ همان طور که در چند سال قبل جملهای بیان شد که دنیای امروز دنیای گفتمان است نه موشک, اگر مواضع اصولی و بجا و رهنمونهای رهبری و حضور نخبگان و سیاستمداران و دولتمردان نبود، امروز ما نیز به سرنوشت برخی از کشورها در منطقه دچار میشدیم.
انتهای خبر/