ذرت مکزیکی بازاری را دقیقاً همینجوری در خانه درست کن
اقتصاد ایران: ذرت مکزیکی یکی از خوراکیهای محبوب خیابانی است که نسخه ایرانی آن تفاوتهای زیادی با دستور اصلی مکزیکی دارد؛ تفاوتی که دانستنش قبل از درستکردن این خوراک پرطرفدار، میتواند نتیجه نهایی را کاملاً تغییر دهد.
ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان
همشهریآنلاین: اصالت ذرت مکزیکی همانگونه که از نامش پیداست به کشور مکزیک باز می گردد. جالب است بدانید که ذرت مکزیکی که در کشور مکزیک تهیه می شود با ذرت مکزیکی که در ایران تهیه می شود کاملا متفاوت است. به همین جهت قصد داریم برای شما عزیزان، به صورت مرحله به مرحله طرز تهیه ذرت مکزیکی را توضیح دهیم.
برای تهیه ذرت مکزیکی با قارچ و پنیر ، ابتدا ذرت را درون ماهیتابه ای بریزید و با نمک و فلفل و بدون روغن تفت می دهیم تا حدی که آب ذرت ها کاملا کشیده شود.
وقتی آب ذرت ها جمع و خشک شد، ماهیتابه را از روی حرارت بردارید. قارچ ها را به صورت ورقه ای خرد کنید و در ماهیتابه ای مجرا تفت دهید تا آب قارچ هم کشیده شود.
مرحله سوم
یک قابلمه پر از آب را روی حرارت قرار دهید تا آب به جوش بیاید. یک ظرف شیشه ای مقاوم به حرارت و نشکن را درون آب قرار دهید. کره را داخل ظرف شیشه ای بگذارید تا ذوب شود.
وقتی کره کاملا ذوب شد، ذرت و قارچ را اضافه کنید. کمی که گرم شدند، برای تهیه سس ذرت مکزیکی ، سس مایونز و پنیر پیتزا را اضافه کنید. خوب مخلوط کنید تا به خوبی پنیر در بین ذرت ها پخش شود.

سپس از روی حرارت بردارید، در ظرف سرو بریزید. در صورت تمایل سس و فلفل بیشتری روی آن بریزید و میل کنید. نوش جان!
برای طرز تهیه ذرت مکزیکی با بلال ابتدا بلال ها را دانه دانه کرده و سپس آنها را بپزید. حالا بلال ها را داخل آب جوش بیندازید. پس از ۲۰ دقیقه که بلال ها نرم شد، قارچ ها را تفت داده و داخل ماهیتابه کمی کره بزنید. سپس تمامی مواد را به ماهیتابه اضافه کرده و سس مایونز و ادویه جات دلخواه را نیز به مواد اضافی کرده و هم بزنید. در آخر پنیر پیتزا را به ذرت مکزیکی اضافی کنید و خوب مخلوط کنید.
برای طرز تهیه ذرت مکزیکی با قارچ و کالباس ابتدا ذرت ها را جوشانده و اجازه دهید تا نرم شوند. سپس در داخل ماهیتابه ذرت های نرم شده با قارچ و کالباس خرد شده را اضافی نموده و سس مایونز و فلفل و نمک را هم اضافی نمایید. سپس پنیر پیتزا را اضافی نموده و نوش جان کنید.
برای طرز تهیه ذرت مکزیکی بدون قارچ مطابق دستور پخت بالا عمل کنید، فقط قارچ را حذف کنید.
