تنظیمات
تصویر
مشخصات خبر
اندازه فونت :
چاپ خبر
شاخه : سبک زندگی
لینک : econews.ir/5x4235178
شناسه : 4235178
تاریخ :
دسر برفی نارگیلی، خوشمزه‌ترین انتخاب برای شب چله اقتصاد ایران: دسر برفی نارگیلی نوعی دسر بسیار لطیف و خوشمزه است که از ترکیب بیسکوییت با خامه، شیرعسلی، نارگیل و... تهیه می‌شود.

ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان

فرارو: شب یلدا از سنت‌های اصیل ایرانی‌ها است که خانواده‌ها در این شب دور هم جمع می‌شوند و با خوردن انار و هندوانه و آجیل و خوراکی‌های مخصوص یلدا و خواندن اشعار حافظ این شب را سپری می‌کنند.

یکی از دغدغه‌های خانم‌های باسلیقه برای پذیرایی در این شب این است که خوراکی‌های خوشمزه و زیبای یلدایی را تهیه کنند. دسر برفی نارگیلی نوعی دسر بسیار لطیف و گوارا است که دستور تهیه آسانی دارد. این دسر خوشمزه که از ترکیب بیسکوییت پتی‌پور با لایه‌ای از خامه، پنیر خامه‌ای، شیرعسلی و پودر نارگیل تهیه می‌شود، برای پذیرایی در شب یلدا بسیار مناسب است.

اگر دوست دارید این دسر خاص و خوشمزه را با روشی آسان در منزل تهیه کنید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه دسر برفی نارگیلی همراه ما باشید.

مواد لازم برای تهیه دسر برفی نارگیلی

طرز تهیه دسر برفی نارگیلی

برای درست کردن این دسر خوشمزه ابتدا پنیر خامه‌ای، خامه صبحانه، شیر عسلی، وانیل و پودر نارگیل را داخل یک کاسه مناسب بریزید و خوب هم بزنید تا یکدست شود.

حالا ظرف موردنظر سرو را آماده کنید. شیر ولرم را کنار دستتان بگذارید. بیسکوییت‌ها را یکی یکی داخل شیر گرم بزنید و بعد توی ظرف سرو کنار هم بچینید.

کمی از مایه خامه‌ای روی بیسکوییت بریزید و با قاشق پخش کنید. دوباره یک لایه بیسکوییت خیس خورده در شیر را روی لایه خامه‌ای بچینید و بقیه مواد خامه‌ای را روی بیسکوییت‌ها بریزید و با قاشق صاف کنید.

دسر+برفی+نارگیلی

حالا روی دسر را با پودر نارگیل بپوشانید و روی دسر را با دانه‌های انار و خلال پسته تزیین کنید. بهتر است این دسر را به مدت دو تا سه ساعت داخل یخچال بگذارید، سپس سرو کنید، نوش جان.

نکات مهم