پلمپ کارگاه شیرینیپزی متخلف در قم
اقتصاد ایران: ایسنا/قم بنابر اعلام روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قم، کارگاه شیرینیپزی متخلف در شهرستان قم به دلیل استفاده از رنگ مصنوعی غیرمجاز در ترکیب شیرینی، با دستور مقام قضایی پلمپ شد.
ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان
کارشناسان بهداشت محیط در جریان بازرسیهای مستمر و هدفمند از واحدهای صنفی عرضه و تولید مواد غذایی، یک کارگاه شیرینیپزی را به علت استفاده از رنگهای مصنوعی غیرمجاز شناسایی کردند.
بر اساس این گزارش، پس از نمونهبرداری و تأیید تخلف در آزمایشگاه، موضوع به مراجع قضایی ارجاع و در نهایت با دستور مقام قضایی، این واحد متخلف پلمپ شد.
استفاده از رنگهای غیرمجاز در مواد غذایی میتواند عوارض جدی برای سلامت مصرفکنندگان بهویژه کودکان به همراه داشته باشد و با متخلفان در این زمینه بدون اغماض برخورد قانونی خواهد شد.
به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قم در روز یکشنبه ۱۶ آذر، شهروندان در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی، میتوانند از طریق سامانه ۱۹۰ وزارت بهداشت گزارش دهند.
انتهای پیام