تنظیمات
تصویر
مشخصات خبر
اندازه فونت :
چاپ خبر
شاخه : سبک زندگی
لینک : econews.ir/5x4219072
شناسه : 4219072
تاریخ :
دستور پخت آسانِ پاستا مرغ و لیمو اقتصاد ایران: پاستا مرغ و لیمو یک انتخاب عالی برای افرادی است که دنبال یک وعده غذایی ساده، خوشمزه و سالم هستند. این غذا ترکیب مرغ لذیذ با لیموی تازه به همراه سس کرمی و پاستای نرم است که طعمی منحصر به فرد به ارمغان می‌آورد.

ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان

فرارو: پاستا مرغ و لیمو یک انتخاب عالی برای افرادی است که دنبال یک وعده غذایی ساده، خوشمزه و سالم هستند. این غذا ترکیب مرغ لذیذ با لیموی تازه به همراه سس کرمی و پاستای نرم است که طعمی منحصر به فرد به ارمغان می‌آورد.

پاستا مرغ و لیمو نوعی پاستای خوش عطر و خوشمزه است که می توانید آن را در مدت زمانی کمی با روشی آسان تهیه کنید.

بعید به نظر می‌رسد که این روزها کسی پاستا دوست نداشته باشد آن هم با آن رنگ و رخ و بوی خوب و سس مخصوصش که دل همه را آب می‌کند. پاستا از زمانی که اختراع شده است تا به امروز تغییرات زیادی کرده است و می‌توان گفت هر آشپزی با دستور خاص خودش آن را می‌پزد و در این میان پاستاهای ایتالیایی از همه انواع پاستا معروفتر هستند.

پاستا در طعم ها و مزه ها و اشکال مختلف در رستوران ها و کافه ها سرو می شود. از پاستای آلفردو که مشهورترین و محبوب ترین پاستاها است گرفته تا پاستا گوجه فرنگی، پاستا پستو، پاستا سبزیجات، پاستا عربیاته و... همگی از انواع خوشمزه پاستا هستند.

پاستا مرغ و لیمو هم یکی از همین انواع پاستا است که در این مطلب می خواهیم آموزش آن را با شما به اشتراک بگذاریم پس در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه پاستا مرغ و لیمو

طرز تهیه پاستا مرغ و لیمو

فیله مرغ را به صورت نواری یا اسلایسی خرد کنید و همراه با کمی نمک و فلفل مزه دار کنید.

ماهی تابه را روی حرارت اجاق گاز بگذارید تا داغ شود، سپس روغن زیتون و یک قاشق غذاخوری کره اضافه کنید و اجازه بدهید کمی گرم شود.

مرغ مزه دار شده را داخل ماهی تابه بریزید و حرارت را زیاد کنید تا مرغ سرخ و طلایی شوید و بعد مرغ سرخ شده را از ماهی تابه خارج کنید.

داخل همان ماهی تابه دوباره یک قاشق غذاخوری کره بریزید و وقتی آب شد، سیر رنده شده را اضافه کنید.

سی ثانیه بعد خامه و آب مرغ را اضافه کنید و هم بزنید.

حرارت را کم کنید و اجازه بدهید حدود دو تا سه دقیقه سس بجوشد و غلیظ شود.

حالا آبلیمو ترش تازه را همراه با زست لیمو(پوست رنده شده لیمو) و نصف پیمانه پنیر پارمزان اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط و یکدست شود، سپس اجاق گاز را خاموش کنید.

در مرحله آخر باید پاستا را آماده کنید. فتوچینی را داخل آب درحال جوش همراه با نمک بریزید و اجازه بدهید نرم شود.

نیازی نیست پاستا را آبکش کنید.

آب پاستا را خالی کنید و وقتی به اندازه نصف لیوان آب داخل قابلمه باقی ماند، پاستا و آب را همراه با هم به سس لیمو اضافه کنید.

مرغ های سرخ شده را هم در این مرحله به مواد بالا اضافه کنید و خوب هم بزنید تا همه مواد با هم به صورت یکدست مخلوط شود.

پاستا را داخل ظرف سرو بکشید و روی آن جعفری تازه و پنیر پارمزان بریزید و برای تزیین چند برش لیمو ترش کنار ظرف بگذارید.

پاستای مرغ و لیموی خوشمزه ما در این مرحله آماده سرو است، نوش جان.

5282817

نکات مهم