تنظیمات
تصویر
مشخصات خبر
اندازه فونت :
چاپ خبر
شاخه : اقتصاد سلامت
لینک : econews.ir/5x4215309
شناسه : 4215309
تاریخ :
آسیب‌های پنهان دکلره کردن موها اقتصاد ایران: کارشناس اداره کل امور فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو می‌گوید: دکلره به اکسید شدن بخشی از آمینواسیدهای مهم مو، کاهش انسجام الیاف و خشک و شکننده شدن تارهای مو منجر می‌شود.

ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان

به گزارش سلامت نیوز به نقل از همشهری، کارشناس اداره کل امور فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو پیامدهای استفاده نادرست از دکلره و رنگ مو را تشریح کرد.

 کیانا روحی کارشناس اداره کل امور فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو درباره نحوه مصرف فرآورده‌های اکسیدان‌، دکلره و شرایط نگهداری رنگ مو بیان کرد: اکسیدان‌ها که معمولا بر پایه هیدروژن پراکسید هستند، نقش فعال‌کننده رنگ مو را دارند و فرمولاسیون آنها باید به‌گونه‌ای باشد که حساسیت پوستی ایجاد نکنند.

وی افزود: دکلره به اکسید شدن بخشی از آمینواسیدهای مهم مو، کاهش انسجام الیاف و خشک و شکننده شدن تارهای مو منجر می‌شود.

این کارشناس اظهار کرد: آسیب‌هایی مانند کاهش ضخامت مو، التهاب و قرمزی پوست سر و تحریک سیستم تنفسی از جمله پیامدهای استفاده نادرست از دکلره است. این فرآیند تنها با رعایت اصول ایمنی و توسط افراد متخصص انجام شود.

روحی درباره ویژگی‌های رنگ موی استاندارد توضیح داد: این فرآورده باید یکنواخت، همگن و فاقد ذرات حل‌نشده باشد و PH آن معمولا بین ۹ تا ۱۱ قرار می‌گیرد. تیوب رنگ مو باید در دمای اتاق، دور از نور مستقیم و شعله نگهداری شود.

وی گفت: رنگ موها به ۲ دسته گیاهی و سنتتیک تقسیم می‌شوند که نوع سنتتیک از نظر دوام رنگ در ۳ شکل موقت، نیمه‌دائمی و دائمی عرضه می‌شود. همچنین حداکثر غلظت مجاز آمونیاک در این فرآورده‌ها ۶ درصد است.

روحی توصیه کرد: مصرف‌کنندگان صرفا از محصولات دارای مجوز استفاده کنند و از خرید فرآورده‌های فاقد برچسب اصالت و مشخصات کامل خودداری کنند.