تنظیمات
تصویر
مشخصات خبر
اندازه فونت :
چاپ خبر
شاخه : اقتصاد سلامت
لینک : econews.ir/5x4214945
شناسه : 4214945
تاریخ :
آنچه باید درباره دکلره و رنگ مو بدانیم اقتصاد ایران: کارشناس اداره کل امور فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو، توضیحاتی درباره نحوه مصرف فرآورده‌های اکسیدان، دکلره و نگهداری رنگ مو مطرح کرد.

ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایفدانا، کیانا روحی گفت: اکسیدان‌ها که معمولاً بر پایه هیدروژن پراکسید هستند نقش فعال‌کننده رنگ مو را دارند و فرمولاسیون آنها باید به گونه‌ای باشد که حساسیت پوستی ایجاد نکند.

وی افزود: دکلره منجر به اکسید شدن بخشی از آمینواسیدهای مهم مو، کاهش انسجام الیاف و خشک و شکننده شدن تارهای مو می‌شود.

این کارشناس اداره کل فرآورده‌های بهداشتی و آرایشی اظهار داشت: آسیب‌هایی مانند کاهش ضخامت مو، التهاب و قرمزی پوست سر و تحریک سیستم تنفسی از جمله پیامدهای استفاده نادرست از دکلره است و توصیه کرد این فرآیند تنها با رعایت اصول ایمنی و توسط افراد متخصص انجام شود.

روحی درباره ویژگی‌های رنگ موی استاندارد توضیح داد: این فرآورده باید یکنواخت، همگن و فاقد ذرات حل‌نشده باشد و PH آن معمولاً بین ۹ تا ۱۱ قرار می‌گیرد.

وی افزود: تیوب رنگ مو باید در دمای اتاق، دور از نور مستقیم و شعله نگهداری شود.

روحی گفت: رنگ موها به دو دسته گیاهی و سنتتیک تقسیم می‌شوند که نوع سنتتیک از نظر دوام رنگ در سه شکل موقت، نیمه دائمی و دائمی عرضه می‌شود. همچنین حداکثر غلظت مجاز آمونیاک در این فرآورده‌ها ۶ درصد است.

وی تاکید کرد: مصرف‌کنندگان صرفاً از محصولات دارای مجوز استفاده کنند و از خرید فرآورده‌های فاقد برچسب اصالت و مشخصات کامل خودداری کنند.