تنظیمات
تصویر
مشخصات خبر
اندازه فونت :
چاپ خبر
شاخه : استان‌ها
لینک : econews.ir/5x4214739
شناسه : 4214739
تاریخ :
معاون دانشگاه علوم پزشکی زنجان: امنیت غذایی در گرو هم‌افزایی دستگاه‌های مرتبط است اقتصاد ایران: ایسنا/زنجان معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی زنجان، با اشاره به حساسیت و اهمیت امنیت غذایی، بر لزوم هم‌افزایی و تعامل تمامی دستگاه‌های مرتبط برای ارتقای سلامت و ایمنی غذایی تاکید کرد.

ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان

مهدی بیگدلی سه‌شنبه ۱۱ آذر در نخستین جلسه کمیسیون تخصصی سلامت و تغذیه استان، امنیت غذایی را یکی از استراتژیک‌ترین مقوله‌ها در سطح جهان دانست و اظهار کرد: دسترسی عادلانه و ایمن به غذا از مزرعه تا سفره، نیازمند برنامه‌ریزی دقیق و همکاری همه جانبه است.

وی با بیان اینکه این کمیسیون می‌تواند نقش بسیار تاثیرگذاری در برنامه‌ریزی برای تغذیه سالم نسل‌های آینده داشته باشد، عنوان کرد: برای تربیت نسل سالم و پویا، باید از هم اکنون برای تغذیه سالم فرزندان و تمامی گروه‌های سنی از جمله سالمندان و بانوان برنامه‌ریزی دقیقی داشته باشیم.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی زنجان در ادامه با پیشنهاد تعیین اولویت‌های کاری مشخص برای این کمیسیون، سه محور اصلی را برای تمرکز و برنامه‌ریزی در سال‌جاری اعلام کرد و گفت: سه محور شامل آرد و نان کامل، شیر مدارس و سبد کالا در اولویت کاری کمیسیون سلامت و تغذیه استان قرار می‌گیرد.

او افزود: این کمیسیون، اجرای برنامه آرد کامل با مشارکت دستگاه‌های ذیربط به منظور پیشگیری از بیماری‌های متابولیک مانند دیابت، تامین و توزیع شیر سالم در مدارس و نظارت بر کیفیت و سلامت آن با همکاری استانداری، آموزش و پرورش و ورزش و جوانان و پایش و بهبود کیفیت سبد کالاهای اساسی با همکاری اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی را با جدیت پیگیری می‌کند.

بیگدلی بر لزوم همراهی کار فنی و علمی با فرهنگ‌سازی عمومی تاکید کرد و یادآور شد: برای موفقیت در اجرای برنامه‌های ارتقای ایمنی غذا، باید از ظرفیت نهادهای فرهنگی مانند صدا و سیما و رسانه‌ها برای آگاهی‌بخشی به جامعه استفاده کنیم.

انتهای پیام