تاثیر خشکسالی بر روی کاهش تولیدات دامی در چهارمحال و بختیاری
اقتصاد ایران: ایسنا/چهارمحال و بختیاری سرپرست معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال وبختیاری گفت: در سال جاری، بهدلیل خشکسالی، تولید محصولاتی مانند شیر، گوشت و سایر فرآوردهها کاهش یافته است، پیشبینی میشود در سال جاری میزان تولید شیر ۲۰ درصد و تولید گوشت ۱۵ درصد کاهش داشته باشد.
ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان
مهراب کریمیپور در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: میزان تولید شیر در چهارمحال و بختیاری سالانه ۳۰۲ هزار تن بوده است، در حالیکه تولید شیر کشور ۱۱ میلیون و ۴۰۰ هزار تن در سال است.
سرپرست معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال وبختیاری بیان کرد: تولید گوشت قرمز در استان ۲۷ هزار و ۹۰۰ تن بوده و این در حالی است که میزان تولید گوشت قرمز در کل کشور حدود ۹۰۰ هزار تن است.
وی با اشاره به اینکه همچنین تولید تخممرغ در چهارمحال و بختیاری ۴۵۰۰ تن است که حدود ۴۵ درصد نیاز استان را تأمین میکند، گفت: در حوزه تولید شیر و گوشت، چهارمحال و بختیاری مازاد بر نیاز استان تولید دارد.
کریمیپور با بیان اینکه خشکسالی باعث افزایش قیمت نهادهها نیز شده است، توضیح داد: با این حال در سامانه «بازارگاه» افزایش چشمگیری دیده نشده و قیمت نهادهها نسبت به سال گذشته حدود ۱۵ درصد افزایش داشته، اما در بازار آزاد قیمت نهادهها افزایش قابلتوجهی داشته که این میزان حدود ۸۰ درصد بوده است.
سرپرست معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال وبختیاری خاطرنشان کرد: میزان نهاده مورد نیاز ماهانه دام و طیور استان، شامل ذرت، سویا و جو، حدود ۱۷ هزار تن و نیاز سالانه استان حدود ۲۰۵ هزار تن است.
انتهای پیام