برنجخورهای حرفهای، وقتشه جو را امتحان کنید!
اقتصاد ایران: اگر عاشق برنج هستید، شاید بخواهید یک جایگزین سالم را امتحان کنید که باعث شود احساس سیری کنید و همزمان هضم غذا را بهبود بخشد.
ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان
خبرآنلاین: اگر عاشق برنج هستید، شاید بخواهید یک جایگزین سالم را امتحان کنید که باعث شود احساس سیری کنید و همزمان هضم غذا را بهبود بخشد.
مرکز مشاوره مصرفکنندگان ایالت بایرن آلمان میگوید جو به دلیل داشتن فیبر خوراکی بسیار بیشتر، که بدن برای حفظ سلامت رودهها و قلب به آن نیاز دارد، گزینهی غذایی مغذیتر و مفیدتری نسبت به برنج سفید به شمار میرود.
در حالی که برنج سفید حاوی حدود ۱.۵ گرم فیبر در هر ۱۰۰ گرم است، جو مرواریدی حاوی ۴.۶ گرم فیبر است که تقریباً سه برابر این مقدار است. با این حال، جو دوسر پرک در هر ۱۰۰ گرم تا ۱۰ گرم فیبر دارد.
چرا فیبر مهم است؟
فیبر خوراکی فقط یک عنصر ثانویه در رژیم غذایی ما نیست، بلکه یک عنصر ضروری است که تعادل داخلی بدن را فراهم کرده و احساس سرزندگی و نشاط را تقویت میکند. از جمله برجستهترین مزایای آن میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
جو، بهویژه، به دلیل داشتن محتوای بالای بتاگلوکان، یک فیبر محلول که به کاهش کلسترول خون و تنظیم قند خون کمک میکند، شناخته میشود. این ماده در جو دوسر نیز یافت میشود، اما غلظت آن در جو بیشتر است.

جو فراتر از تصویر سنتی خود، میتواند به یک مادهی فوقالعاده در وعدههای غذایی روزانهی شما، چه غذاهای اصلی و چه صبحانه، تبدیل شود. در اینجا چند ایده ارائه شده است:
جو با طعم ملایم و شیرینی طبیعی شناخته میشود و برای غذاهای شور و شیرین مناسب است. با یک گام ساده شروع کنید: هفتهای یکبار در ریزوتو، سالاد یا حتی سوپ، جو را جایگزین برنج کنید. متوجه تفاوت در سیری، هضم و سطح کلی انرژی خواهید شد و چهبسا دریابید که جو به اندازهی برنج خوشمزه بوده و بلکه حتی مفیدتر هم است.