اجرای طرح پایش سموم و آلایندههای محصولات کشاورزی سیستان و بلوچستان
اقتصاد ایران: ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیر نظارت و ارزیابی مواد غذایی و آشامیدنی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: با هدف ارتقای ایمنی مواد غذایی و صیانت از سلامت مصرفکنندگان، طرح پایش ماهانه سموم و آلایندهها در محصولات کشاورزی استان توسط معاونت غذا و دارو زاهدان در حال اجراست.
ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان
سعید کلانتری در گفت وگو با ایسنا افزود: این طرح در راستای اجرای مصوبات شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور و با هدف تضمین ایمنی مواد غذایی از مزرعه تا سفره توسط مدیریت نظارت و ارزیابی مواد غذایی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو اجرا میشود.
مدیر نظارت و ارزیابی مواد غذایی و آشامیدنی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: در این برنامه، نمونهبرداری از محلهای کشت شناسهدار هشت محصول شامل خیار گلخانهای، خیار جالیزی، گوجهفرنگی گلخانهای، گوجه فرنگی جالیزی، سیبزمینی، پیاز، پرتقال و سیب درختی با همکاری کارشناسان سازمان جهاد کشاورزی استان انجام می شود.
کلانتری ادامه داد: نمونهها نیز بهصورت مستقیم از مزارع و گلخانهها برداشت و با رعایت زنجیره سرمایی و مطابق پروتکلهای استاندارد به آزمایشگاههای تخصصی ارسال میشوند.
وی بیان کرد: اجرای این رویکرد نوین که امکان رهگیری (Traceability) محصولات کشاورزی را فراهم میکند، گامی مؤثر در صیانت از سلامت مصرفکنندگان و ارتقای ایمنی مواد غذایی در استان به شمار میرود.
انتهای پیام