تنظیمات
تصویر
مشخصات خبر
اندازه فونت :
چاپ خبر
شاخه : سبک زندگی
لینک : econews.ir/5x4207240
شناسه : 4207240
تاریخ :
تارت گوجه‌ای، پیش‌غذایی سبک برای میزهای پذیرایی اقتصاد ایران: تارت گوجه فرنگی غذایی بسیار خوشمزه و مدرن است که از ترکیب خمیر با گوجه فرنگی و پنیر پیتزا تهیه می‌شود.

ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان

فرارو: تارت گوجه فرنگی غذایی بسیار خوشمزه و مدرن است که از ترکیب خمیر با گوجه فرنگی و پنیر پیتزا تهیه می‌شود.

تارت نوعی شیرینی بین‌المللی بسیار خوشمزه و جذاب است که طرفداران بسیار زیادی دارد و معمولاً به عنوان دسر در مهمانی‌ها و مجالس از آن استفاده می‌شود. درصورتی‌که در خمیر تارت شکر وجود نداشته باشد، می‌توان داخل آن را با مواد غیرشیرین مانند مرغ یا میگو پر کرد و یا غذاهایی مانند سالاد الویه، سالاد اندونزی، کشک بادمجان و… را با آن سرو کرد.

خمیر تارت از ترکیب آرد، کره، شکر، نمک، وانیل و تخم مرغ و ریختن آن در قالب تارت تهیه می‌شود. تفاوت اصلی تارت با انواع کیک در آن است که نان تارت بدون پف به عمل می‌آید. تارت گوجه فرنگی نوعی تارت شور و بسیار خوشمزه است که اصالت آن به کشور ایتالیا می‌رسد.

5278324

این تارت که با خمیر و گوجه فرنگی و پنیر پیتزا تهیه می‌شود، غذایی لذیذ و مجلسی است که می‌توانید آن را با روشی آسان در منزل تهیه کنید پس در ادامه این مطلب با طرز تهیه تارت گوجه فرنگی همراه ما باشید.

مواد لازم برای تهیه تارت گوجه فرنگی

طرز تهیه تارت گوجه فرنگی

برای درست کردن این غذای خوشمزه ابتدا گوجه گیلاسی‌ها را به صورت حلقه‌ای برش بزنید و داخل کاسه بریزید، سپس کمی نمک و آویشن روی گوجه‌ها بپاشید و هم بزنید تا مزه‌دار شود.

5278075

در مرحله بعد تخم مرغ‌ها را داخل یک کاسه مناسب بشکنید، سپس شیر، روغن، پودر سیر، آویشن و نمک را اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید.

در مرحله بعد آرد و بکینگ‌پودر را که از قبل با هم الک کرده‌اید، کم کم به مواد بالا اضافه کنید و هم بزنید تا خمیری شکل شود.

حالا پنیر پارمسان را اضافه کنید و بعد گوجه گیلاسی‌های مزه‌دار شده را داخل خمیر بریزید و هم بزنید تا خمیر یکدست شود.

در مرحله بعد نیمی از خمیر را داخل قالب یا ظرف پیرکس بریزید.

حالا پنیر پیتزا را روی خمیر پخش کنید و بقیه خمیر را داخل ظرف بریزید و سطح روی خمیر را خوب صاف کنید.

پنیر موزارلا را به صورت حلقه‌ای برش بزنید و همراه با چند حلقه گوجه گیلاسی روی سطح خمیر بچینید.

در آخر مقداری روغن زیتون روی تارت بریزید و ظرف را داخل فر ۱۸۰ درجه که از قبل گرم کرده‌اید به مدت ۴۰ دقیقه قرار بدهید تا تارت بپزد.

بعد از پخت، ظرف را از فر خارج کنید و اجازه بدهید ۱۰ دقیقه از حرارت بیفتد.

در این مرحله تارت گوجه فرنگی خوشمزه ما آماده سرو است، نوش جان.