عزیزی: امنیت غذایی از ارکان اساسی توسعه پایدار است
اقتصاد ایران: شیراز- مدیرکل استاندارد استان فارس با بیان اینکه امنیت غذایی از ارکان اساسی توسعه پایدار است، گفت: ناپایداری در دسترسی به غذا پیامدهای گستردهای برای جامعه در پی دارد.
ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان
به گزارش خبرگزاری مهر، علی عزیزی، صبح شنبه در اولین جلسه سند ملی امنیت غذایی، تغذیه و ایمنی غذا در شیراز با اشاره به اهمیت امنیت غذایی و سلامت تغذیهای برای جامعه، گفت: امنیت غذایی یکی از ارکان اساسی توسعه پایدار و زیربنای امنیت اقتصادی اجتماعی فرهنگی و سیاسی است و از وجوه مهم امنیت ملی کشور محسوب میشود.
وی ادامه داد: امنیت غذایی زمانی محقق خواهد شد که همه مردم همواره به غذای کافی سالم و مغذی برای برخورداری از یک زندگی سالم و فعال دسترسی داشته باشند. بدیهی است ناپایداری در دسترسی به غذا و کاهش کیفیت آن میتواند پیامدهای گسترده برای جامعه در پی داشته و سلامت عمومی با تهدیدهای جدی روبهرو کند.
لازم به ذکر است، در ادامه جلسه کارشناسان و متخصصان با تحلیل و بررسی شرایط کنونی فارس در زمینه تولید، توزیع و مصرف غذا، به ارائه نظرات و پیشنهادات خود پرداختند.