تنظیمات
تصویر
مشخصات خبر
اندازه فونت :
چاپ خبر
شاخه : سلامت
لینک : econews.ir/5x4176116
شناسه : 4176116
تاریخ :
سم پنهان در سفره ما؛ افزایش نگرانی ها از وجود سرب در غذاهای روزمره اقتصاد ایران: پژوهش‌های جدید نشان می‌دهد فلز سنگین سرب که برای بدن مضر است، در مقادیر کم در بسیاری از مواد غذایی روزمره وجود دارد — از پودرهای پروتئینی و دارچین گرفته تا سیب‌زمینی پوره‌شده، شکلات تلخ و غذاهای آماده.

به گزارش خبرگزاری اقتصاد ایران ، از وب ام دی کارشناسان می‌گویند وجود مقدار اندکی از سرب در طبیعت و در نتیجه در مواد غذایی، اجتناب‌ناپذیر است. دکتر آندریا لاو، زیست‌پزشک آمریکایی می‌گوید: «سرب بخشی از زمین است، بنابراین هیچ‌کس نمی‌تواند به‌طور کامل از تماس با آن دور بماند.»

وز بالای سرب خطرناک و حتی کشنده است، اما متخصصان تأکید دارند سطح‌های بسیار پایین معمولاً تهدیدی فوری برای سلامت نیستند.
دکتر کاتارزینا کورداس از دانشگاه بوفالو توصیه می‌کند مردم با تنوع در رژیم غذایی و مصرف متعادل مواد غذایی مختلف، میزان جذب سرب را کاهش دهند.

طبق اعلام سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA)، هیچ سطح «ایمن» مشخصی برای سرب تعیین نشده، اما دوز پیشنهادی روزانه برای کودکان ۲.۲ میکروگرم و برای زنان در سن باروری ۸.۸ میکروگرم است.

کارشناسان هشدار می‌دهند در حالی‌که نگرانی از وجود سرب در غذاها رو به افزایش است، درک علمی از میزان واقعی خطر می‌تواند مانع از نگرانی‌های بی‌پایه و تصمیم‌های نادرست شود.