تنظیمات
تصویر
مشخصات خبر
اندازه فونت :
چاپ خبر
شاخه : اجتماعی
لینک : econews.ir/5x4152692
شناسه : 4152692
تاریخ :
ایمنی و سلامت غذایی از ارکان توسعه پایدار است اقتصاد ایران: رئیس سازمان غذا و دارو در پیامی به مناسبت روز جهانی غذا تاکید کرد: ایمنی و سلامت غذایی از ارکان توسعه پایدار است.

ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان

اجتماعی

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، مهدی پیرصالحی، رئیس سازمان غذا و دارو در پیامی به مناسبت روز جهانی غذا با اشاره به اهمیت روز جهانی غذا اظهار کرد: ایمنی و سلامت غذایی از ارکان توسعه پایدار است و ارتقای کیفیت فرآورده‌های غذایی، نیازمند همکاری تمامی بخش‌های دولتی و خصوصی است.

وی با اشاره به اینکه سازمان غذا و دارو متولی اصلی در نظارت بر سلامت مواد غذایی محسوب می‌شود، افزود: این سازمان با اجرای طرح‌های پایش و کنترل کیفی، تلاش دارد زنجیره تأمین غذا  در همه مراحل تولید، توزیع و عرضه فرآورده‌های غذایی را ایمن‌تر کند.

رئیس سازمان غذا و دارو همچنین به نقش فناوری‌های نوین در ارتقای نظام نظارت اشاره کرد و گفت: توسعه سامانه‌های هوشمند، شفافیت و سرعت تصمیم‌گیری در حوزه غذا را افزایش داده است.

در پایان این پیام، رئیس سازمان غذا و دارو با تبریک روز جهانی غذا به تمامی تولیدکنندگان، کارشناسان، پژوهشگران و ناظران حوزه غذا، از تلاش‌های آنان در جهت تأمین ایمنی غذایی کشور قدردانی کرد.

انتهای پیام/