تنظیمات
تصویر
مشخصات خبر
اندازه فونت :
چاپ خبر
شاخه : سبک زندگی
لینک : econews.ir/5x4128484
شناسه : 4128484
تاریخ :
ادویه پول بیبر برای چه غذایی مناسب است؟ اقتصاد ایران: یکی از چاشنی‌های خوشمزه برای طعم‌دار کردن غذاها، پول بیبر است. پول بیبر نوعی فلفل قرمز پرک شده نیمه خشک است که به عنوان ادویه ترکی در دنیا نیز شناخته می‌شود.

ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان

بیتوته: پول بیبر (به ترکیه‌ای: Pul Biber) و (به انگلیسی: Aleppo Pepper) نام نوعی فلفل است که در ترکیه و سوریه کاشت می‌شود و به نام فلفل حلب هم شناخته می‌شود. پول بیبر یا پرک فلفل قرمز یا فلفل قرمز گرانولی در ایران به عنوان ادویه‌ای ترکی شناخته می‌شود. پول بیبر ترکی را برای تهیه بال کبابی، مرغ سوخاری و روی سوپ و سالاد استفاده می‌کنند.

فلفل پول بیبر شباهت کمی به فلفل دلمه دارد و طعم و عطرش ملایم و خوشایند است.

رنگ ادویه پول بیبر قرمز است و معمولا حالت ساطوری خرد شده و خشک می‌شود. از ادویه پول بیبر در انواع استیک‌ها، کباب‌ها و سالادها استفاده می کنند.

ادویه پول بیبر یا فلفل حلبی در شهر حلب در شمال سوریه و نزدیک به مرز ترکیه تولید می‌شود. ادویه پول بیبر به عنوان چاشنی غذاهای مدیترانه‌ای و خاورمیانه‌ای به خصوص در ترکیه و سوریه استفاده می‌شود.

ظاهر پول بیبر شبیه به فلفل دلمه است وحالتی گوشتی دارد و بعد از خارج کردن دانه‌ها، به صورت پولکی خرد و نیمه خشک می‌شود و سپس به روغن و نمک آغشته شده و بسته‌بندی می‌شود.

ادویه پول بیبر چه طعمی دارد؟

ادویه پول بیبر طعمی مشابه فلفل چیلی دارد ولی تندی آن ملایم‌تر است البته به شیرینی طعم فلفل دلمه‌ای و پاپریکا نیست، ته مزه ادویه پول بیبر مشابه زیره و میوه است و به دلیل این که در فرایند خشک شدن، نمک و روغن زیتون به آن افزوده می‌شود کمی شور و چرب است.

تندی ادویه پول بیبر شدید و زننده نیست و افراد با ذائقه‌های مختلف می‌توانند از آن استفاده کنند. ادویه پول بیبر ترکی مانند سایر ادویه‌ها خشک و پودری نیست و به حالت نیمه خشک، چرب و ساتوری تهیه می شود که نسبت به سایر فلفل قرمزهای رایج در بازار کمی شیرین‌تر است.

روش مصرف ادویه پول بیبر

پول بیبر را نباید به صورت فله ای بخرید و حتما باید در بسته بندی پلاستیکی یا شیشه‌ای باشد و بعد از مصرف هم بهتر است اضافه آن را در ظرف شیشه‌ای در دار نگهداری نمایید.

رنگ قرمز شرابی و حالت پرک ادویه پول بیبر باعث می شود که بسیاری از آشپزها در دیزاین غذا از این ادویه ملایم استفاده کنند.

پول بیبر ترکی می تواند جایگزینی مناسب برای پاپریکا و فلفل قرمز در طبخ غذاها باشد، البته میزان تندی غذا را باید متناسب با ذائقه خودتان تنظیم نمایید.

از پول بیبر ترکی به همراه روغن زیتون و آبلیمو برای طعم  دار کردن مرغ و گوشت کبابی استفاده می‌شود.

شما می‌توانید پول بیبر ترکی را به عنوان چاشنی سالاد، به همراه تخم مرغ نیمرو یا آب پر، در سس پاستا و ماکارونی، همراه با غذاهای گیاهی، سالاد سیب زمینی، سیب زمینی سرخ شده و غذاهای دریایی استفاده کنید.

در سوریه از ادویه پول بیبر برای طعم‌دار کردن آجیل ها هم استفاده می‌شود.

میتوانید مقداری پول بیبر را با روغن زیتون مخلوط کرده و کمی حرارت دهید و سپس در شیشه‌ای در بسته نگهداری کنید و به عنوان طعم دهنده و رنگ دهنده انواع سالاد از ان استفاده کنید.

3442

خواص ادویه پول بیبر