تنظیمات
تصویر
مشخصات خبر
اندازه فونت :
چاپ خبر
شاخه : اقتصاد سلامت
لینک : econews.ir/5x4109351
شناسه : 4109351
تاریخ :
کشف جدید درباره غذاهای فرآوری شده اقتصاد ایران: افرادی که رژیم غذایی با حداقل فرآوری مصرف کردند در کنترل کلی هوس‌های غذایی خود  موفق تر هستند.

ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان

به گزارش سلامت نیوز به نقل از همشهری، یک مطالعه جدید نشان داده که برای کاهش وزن باید مصرف غذاهای فوق فرآوری‌شده کنار گذاشته شود.

به تأکید محققان، افراد با رژیم غذایی حاوی غذاهای کم‌فرآوری‌شده، 2برابر بیشتر از افراد با رژیم غذایی حاوی محصولات فوق فرآوری‌شده وزن کم کردند؛ حتی با اینکه هر دو رژیم از نظر تغذیه‌ای با هم مطابقت داشتند.

کریس ون تولکن، محقق و استادیار دانشگاه کالج لندن در این‌باره گفته: «سیستم غذایی جهانی در حال حاضر، به‌ویژه به‌دلیل دسترسی گسترده به غذاهای ارزان و ناسالم، باعث ضعف سلامت و چاقی مرتبط با رژیم غذایی می‌شود.

این مواد خوراکی شامل کالاهای پخته‌شده بسته‌بندی‌شده، غلات شیرین، پیتزای منجمد، سوپ‌های فوری و برش‌های سرد اغذیه‌فروشی هستند که معمولا کالری زیادی دارند.

بنابراین افراد حتی اگر وعده‌های کوچک‌تری بخورند، احتمال بیشتری دارد که انرژی بیشتری دریافت کنند.

از سوی دیگر افرادی که رژیم غذایی با حداقل فرآوری مصرف کردند در کنترل کلی هوس‌های غذایی خود  موفق بودند.»